Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
ami te itt egy novellában hiányolsz az létezik, válogatni lehet az egyszerű, nagygombos, nagykijelzős nagyifonok között.
Mindemellett azért még az átlag öreg se feltétlenül vak és béna, faterom elmúlt 70, szemüveges mégis elvan egy Samu E-ezervalemennyivel (normálgombos szarkijelzős butafon) amit kéthetente tol töltőre. Anyámnak (65 éves szemüveges) teljesen használható egy telenor/alkatel 3ezres vacak, használja benne az MP3lejátszót és még a kameráját is pedig annyira technikai analfabéka, hogyha a számítógépen véletlenül lemegy a tálcára kisméretbe a böngésző akkor felhív telefonon, hogy elromlott az internet javítsam már meg.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
quailstorm #129 üzenetére
Azért egy kétsoros Siemens
a 3310el egyidőben a Simens c35-el szintén 5 soros kijelzőn már wapon olvastam a hireket, cseteltem, ingyensms-t küldtem, mailt olvastam . Kb egy köbalta volt hozzá képest a 3310 de legalább drágábban adták
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest