- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Bar szvsz bun ronda (3210-3310 dizajnt vartam volna), nagy esellyel fogok ilyen telot vennni melosnak.
-
válasz
tony_snow #47 üzenetére
2,4"-os a kijelző, ezen ez a felbontás rendben van. Mi a fenének kéne ezen a méretben nagyobb felbontás, mikor egy egermozit nézel amúgy is...
50euro , még mindig. Mai kornak megfelelő kamera? Gondold már át mit írsz... Ezzel a mobilos rendszerrel ez nem megoldható. Hardveres korlátai vannak.
Ez nem az almodozasrol szól... Én full HD-t akartam volna bele, Snap625-tel, még 4GB memoriaval
Szar fos ez így, meggyőztél, nekem se kell így. 50 euróért szart se tud..
Nézegettem inkább 3,5,6-os modelleket[link]
-
nobiand
aktív tag
-
tony_snow
tag
Engem elsősorban nem az zavar, hogy nem úgy néz ki, mint a régi. Újítottak, nem ez a gond. Hanem, hogy pl. minek bele 2 mpx-es kamera? Aki nosztalgia miatt veszi meg, pont leszarja a kamerát. De ha már beleteszik, olyat tegyenek, ami a mai kornak megfelelőbb minőségű fotót készít.
Nem tudom, nem lehetett volna megoldani egy kicsit nagyobb felbontású kijelzőt beletenni ahol nem annyira szembetűnőek a pixelek?és erre mondtam, hogy ennél sokkal jobb lett volna a régi külsővel kihozni, ha már 3310, meg nosztalgia..
-
-
joey04
titán
Hát nekem ez hatalmas csalódás... Azt hittem tényleg az eredeti igényes készülékház köszön vissza. Nem pont az eredeti persze, de ez egy színes bazári kacat.
-
Ádám16
addikt
Az N95 8GB-ot is ujragondolhatnák erintokijelzovel, vékonyitva, Androiddal. Imadnam.
-
válasz
#65193216 #38 üzenetére
Tehát álomba ringattad magad, egy olyan speckoval , amit Te sem gondoltál komolyan?
Snap 835-oy kellett volna bele!
@rozsgyi: Nem neked készült, viszont van aki telefonál , nem egész nap azon lóg...
@tonysnow: a régi méretével kivitelezhetetlen fos kijelző került volna bele.. jó lett volna ?
Az biztos, hogy az itteni fórumozók csak lefikázni tudjak.. úgy néz ki egy feature phonetol többet vártok.
Plusz mindenkinek annyi világmegváltó otlete van . Irány a Kickstarter
-
tony_snow
tag
Nem értem a koncepciót, ha már a 3310 nevét bedobták szerintem a legrosszabb utat választották.
Vagy nézzen ki ugyanúgy mint a régi (a színes kijelző még oké). Vagy ha elengedik a 100%-ban megegyező kinézetet és újítanak, akkor miért nem tudnak a mai kornak megfelelőbb telefont gyártani? pl. kicsit nagyobb felbontású kijelző, használható kamera, nagyobb méretű belső tárhely, mondjuk 3 vagy 4g, amivel akkor már rendesen lehet emailezni, netezni stb..Szerintem ennél mindkettő út jobb lett volna, ez nálam két szék közül a padlóra esés, egyszerű buta telefon, talán a gombok és az kijelző körüli motívum hasonlít a 3310-re.
-
rozsgyi
tag
ha lenne benne minimális internet elérési lehetőség, email, meg viber, akkor kéne, drágábban is. Így nem tudom mire lehet használni, már alig telefonálunk a telefonon
-
törölt tag
ezzel a szarral lopták volna el a show-t? viccnek is rossz, ronda játéktelefon. én a jó öreg 3310-es feltámasztását vártam, természetesen modernizált belsővel, jó combos akksival és a megszokott külsővel. erre... pfej
-
Góliát
őstag
Munkába jó lesz. Zsebben meg elfér
-
okibots
aktív tag
Valóban nagyon ronda, inkább megtartom az eredetit
Gixxer88 Nekem is hasonlóképpen van kitéve
Akkut én 5 éve vettem bele, de ahogy jött a hír, hogy újra kiadják eszem jutott, de már késő volt, mert meghalt
Pedig annyira akartam, hogy működjön
-
-
Nekem tetszik. Jó ötlet , jó időzítés.
Nem tudom mit vártak a fanyalgók..
Nektek tök mindegy, se így, se úgy nem veszitek...
Ez egy jó marketing volt, ingyen.
@cami][us: Feature phoneok már jó ideje nem itt készülnek..
@Gixxer88: az új Mini sem úgy néz ki mint a régi, de egy Beetle sem...
Az a baj itt Mindenki azt várta, hogy kopp ugyanúgy néz ki? Komolyan??
Retro design, ami bizonyos részleteiben emlékeztet a régire.
Látom nem tiszta akkor, mi a retro
Teljesen jó, a 200-as széria már amúgy is elfáradt eléggé... Lumia örökség volt.
-
Pearce
aktív tag
Úgy néz ki, mint egy játéktelefon...
-
Ádám16
addikt
Teljesen jó fesztiváltelefonnak. Kíváncsi leszek, hányan adnak majd ki érte pénzt.
Szami777: én simán felvállalnám. Lesz ez sotetkekben és feketében is, ami matt, nem ilyen csillogós felületű. Én látok benne hasonlóságot. Ugyanazt miért adták volna ki?
-
tothmaxy182
őstag
ÖÖÖÖÖ... Nem pont erre számítottam. Mi köze van ennek a 3310-eshez? Mégcsak azt sem mondhatom, hogy egy ici-picit hasonlít, mert nem...
-
cami][us
senior tag
Ez hülyeség. Inkább vegyen valaki használtan egyet+valami "új" előlap és meg van oldva a nosztalgia kevesebb mint a feléből. Ha jól sejtem nem európai gyártmány.
-
7s26c
őstag
Látni kéne élőben
-
Genova1983
tag
Nem lett ez rossz szerintem!
Üde színfolt az utóbbi idők Nokia feature phone-ok után,amik szinte mind ugyanúgy néztek ki. (215,216,222,150 stb.) -
donjohnson
addikt
sokkal jobban örültem volna, ha elkezdik gyártani újra a régit.
egy az egyben ugyanazt. -
citkar
addikt
Kicsit sokallom az árát (gondolom nálunk közel 20 ezer lesz), amúgy jópofa.
-
Rusher4587
tag
Ez egyszerűen gáz. Ha a régi tervek alapján újragyártották volna az eredeti készüléket, az poén lenne, még talán én is vennék egyet, csak úgy. De ez így borzasztó, a Nokia név és a típusszám megcsúfolása.
Nagyon ronda, ízléstelen az egész, így inkább megtartom a W800i-met vésztelefonnak. -
hemaka
nagyúr
De szar, inkább a 3310 megcsúfolása. Ha annyira nosztalgiázni akarok felmegyek ebay-re és veszek egyet.
-
Matada2.3
veterán
Hál' Istennek a cikkben is viccként van jellemezve ez a telefon, mert tényleg az. A fanok vitrinjébe kikerülhet, összemérős droptestek jöhetnek, ellenben kicsit pazarlásnak gondolom a "mert megtehetik" hozzáállást.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Ez nagyon ronda lett. Talán az ős Alcatelnek voltak hasonlóan gagyi készülékeik, de Nokiából ilyen rusnya sohasem volt.
-
RaveForce
veterán
Hat ez leginkabb egy kinos vicc a legendas 3310-et lejaratva... undorito egy joszag... kijelzo alatti kezeloszervek meg konkretan hanyas kategoria
-
stefi76
aktív tag
Ez semmi más, mint mondjuk egy mostani 216-os ami kapott egy 3310-hez hasonló külsőt.
Na, meg jó nagy hype-ot.
Egye csak a jónép...Egyébként S40-el barmoi jók lennének ezek a telók, de ez a 30-as rendszer egy vicc.
Na, de a lényeg: itt semmi más nem történt lényegében, mint a fröccsöntő gépeket átállították és szépen eladják újracsomagolva a mostani szériákat.
Gratula.Szerk:
Nyakam rá, hogy ugyan ez a belső specifikáció: [link]Bocs, leszámítva a 2mp-es kamerát, de valamelyik mostani 200-as szériaszámmal meglesz a belső spec.
-
Ez inkább 3320 mint 3310.
De igazából egyik sem. -
monroe8609
aktív tag
Hát ez??Engem nem emlékeztet a 3310-re..persze nyilván poén meg nosztalgia stb..vártam,de kissé csalódás
-
Janoo_07
aktív tag
Tudtommal a Nokia adja ki szóval nem licencelt a márkanév, olyanformán hogy nem egy külső cég használja, és a név (3310) pedig miért lenne lopott, ha egy régebbi saját munkádból felhasználsz valamit akkor lopsz magadtól. Nemár...
Egyébként teljesen jó lesz alapkészüléknek a szolgáltatóknál. Erősen rendezvényre hurcolós telefonnak ígérkezik, csak bírja annyira a strapát mint az előd.
-
Hát nem hasonlít rá, de nagyon retro fílingje van , must have.
-
myckie2
őstag
Tehát egy tipik ronda butafon lopott típus névvel és licenszelt márkanévvel. Ok.
-
Quqesz
nagyúr
Időseknek, kisebb gyerekeknek első telefonnak best/buy. Meg lesz a közönsége....sztem sem szép, de ez nem erről szól.
-
Nebogipfel
csendes tag
Nagyon állat
Bár (kövezzetek meg) szerintem igen ronda
-
Csapoati
nagyúr
50 eurót szerintem sokaknak meg fog érni ez a cucc, joggal. Egyedül a zongorolakakkos hátlapért kár.
-
rankesz
veterán
222-t használok vész telefonnak, de szerintem már poénból is lecserélem egy ilyenre.
-
Prime110
aktív tag
18-20 ezerért meglesz itthon is a vásárlóközönsége, semmi kétség.
-
törölt tag
Kell! Milyen színekben lesz?
Valamint az újabb nokiák S30-as rendszere van benne, vagy a régi jó S40? -
.LnB
titán
Szornyűű...
-
kcsa
veterán
Nem hasonlít, és így kár érte. (csúf lett na, mondjuk ki)
-
szimike79
őstag
Megvan édesapám új telefonja!😄
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest