- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puculo
aktív tag
Sokan írják hogy manapság tele a piac olyan androidos telefonokkal, amik semmi újat nem tudnak mutatni, így létjogosultságuk kérdéses. Viszont ez a mobil támogatja a Galileo műholdas navigációt is többek között. Az ilyen apró figyelmességek hozzák meg sokszor a vásárlói étvágyat. A dizájn mellett ezekre is figyelhetnének a konkurens gyártók..
-
joergie
őstag
Látom ég a topik, a telefon már kapható. Azért a hozzáadott értékkel vitatkoznék, van benne bőven, elég minőségi az anyagfelhasználás, de nem csak ez, hanem pl a kijelző LTPS, elég jól fogyaszt, magas fényerővel van megáldva, állítólag a hangszórója, és remélem a jack része is brutálul szól, gyors az ujjlenyomat azonosítás, és prémium kamerákat raktak előre/hátra. Szóval igazából eléggé egyben van a cumó(és így az ára is eléggé rendben van már), egyetlen problémája, hogy nem lehet kapni itthon! Spanyolból lehetne ilyen olyan webshopból ebayen "olcsón", de nem igazán postáznak ide(meg hát spanyolul se nagyon tudok).
-
no more
veterán
Milyen kis szép, főleg hátulról.
-
Szilofon
aktív tag
Nekem be jön a külső.
-
moleculez
veterán
Nem értem miért eri meg egy n+1-dik androidos készüléket gyártani, mindenféle hozzáadott extra nélkül. Spórolok kis pénzt, kiadok már én is egy telót kajakra...
-
EndR
tag
Igen, de ahol értékesít, ott saját szervizhálózattal is rendelkezik. Ez nem a kínai márkás kategória.
Én Spanyolországban élek, így nyilván más szemszögből látom, de itt el tudtam hozni pl. az M5-öt (Android 5.1, 5", FHD, S615, NFC, Dual-SIM+SD, cseppálló, 2/16GB, függetlenül) havi 6,5€-ért, hűség nélkül 0% THM-el, 229€-értNem utolsó sorban B20-as, ami sokak rákfenéje.
Őszintén szólva, nagy Nokiásként és Android ellenesként, kifejezetten megszerettem, és csak ajánlani tudom!A magam részéről várom!
-
Fejvadi
nagyúr
Nagyon átlag és nem is olcsó.
-
rdt89
addikt
Ha sikerül a Barbecue (
) telefonnak megfelelő árat belőni minden további nélkül tarolni fog, de van ezzel a chipsettel még egy Alcatel versenyző is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest