- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aron1988
tag
Nekem tetszik a design! Ilyen volt abban a jediben, hogy is hívják.. startreckben! kákk kapitány jelentkezz!
-
Fejvadi
nagyúr
Nem is hallottam még róluk.
-
Szilofon
aktív tag
Nagyon durva a kinézet
-
prolad
addikt
A kávakirály
-
-
rdt89
addikt
Nekem tetszik, bár ilyen hardverrel a létszükségletekre elég.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Seangaijin #7 üzenetére
Caterpillar lesz az a Caterham.
-
Seangaijin
senior tag
Ez kb annyit ér mint a szolgáltatói saját márkás kacatok. A külső egyedi, de én még nagy góréknál sose láttam ilyen strapa tabletet. ROhangálnak Almával meg Surface-szel de ugyan ilyen kategóriában Caterham telót se láttam még építkezéseken. Meg ilyen specifikációkkal egyáltalán hogy lehetet dolgozni? 1gb ram lassan a Chrome-nak kevés.
-
DWENNON
tag
válasz
Seangaijin #3 üzenetére
4G nincs benne, mikor az 5G korát éljük már? Ilyen drága lenne egy ilyen chip beleépítése
Amúgy kinézetre elég egyedinek tűnik.
-
eventus
veterán
Bírja a munkát, de lassan
mókás a soc. Valamit mindig el kell rontani a nagy műsor mellett. Ez igaz az élmezőnyre is.
-
Seangaijin
senior tag
Ennek aztán volt értelme.
-
bedibazsa
senior tag
"Jók" ezek a 2011-es specifikációk.
-
tjb007
nagyúr
Valószínű én is megálltam volna, mert ennyire ronda, ennyire elnagyolt és bazári külsővel bíró strapatabletet talán még nem is láttam, pedig volt már jó párhoz szerencsém. Mintha eredetileg valami gamer cuccnak készült volna, aztán később meggondolták magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged