- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Android szakmai topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halkow.
senior tag
válasz
H.Istvan25 #46 üzenetére
A tesztet olvastam anno, mintha fém keretet írtak volna... Ebből indultam ki de ezek szerint, az is műanyag na szép...
-
Halkow.
senior tag
válasz
H.Istvan25 #40 üzenetére
Igen, mint tavaly az előd esetén
Kíváncsi leszek a ramkezelésre és a kijelzőre is.
-
H.Istvan25
senior tag
A VR-t amugy jobb lenne ha választhatóvá tennék, és nélküle olcsóbb lenne. De itthon VR nélkül lesz annyi mint külföldön VR-el
-
törölt tag
jbl és minőségi zenehallgatàs?😂😂😂
-
törölt tag
Nem rossz.
-
zoltan77
aktív tag
Eltalálta az alcatel, szép telefon, kezdenek felnőni a nagyokhoz.
-
no more
veterán
Hmmm, egész tetszetős!
-
Crytek
nagyúr
Sokféle ember van.
5k-s aksi már tud 8 órát 3G-vel.
A mostani Mi2met naponta 2* kell töltenem.Az 5ksakksival max 1.5 naponta 1*.
Nem kéne hurolásznom a töltöt mindenhova.De lassan bele kell törödni ,hogy valamiről le kell mondani.
Vagy veszek egy szart 5ks aksival vagy csúcs telót szaros aksival,de akkor idővel semmivel nem leszek előrébb. -
H.Istvan25
senior tag
Kicsit összehasonlítom a Snapi 652-őt a 808-al ha már megy itt a vita:
CPU:
808: 2x ARM® Cortex™ A57, 4x ARM® Cortex™ A53
652: 4x ARM® Cortex™ A72, 4x ARM Cortex A53GPU:
808: Adreno 418
652: Adreno 510Ezek alapján a 652 nemhogy a 808-al, hanem a 810-el versenyzik.
-
asdf_
veterán
Rendkivul marginalis igeny az 5000 mAh-s akksi egy telefonban, nagyon szerintem ne remenykedj.Nyilvan vannak az enyemtol teljesen eltero szokasok, de ertekesiton, teruleti kepviselon kivul, aki napi esetleg 4-5+ orat telefonal, ugy nagyhirtelen nem tudom elkepzelni, kinek es mire kellhet ekkora akksi.
-
balgab84
aktív tag
Gyonyoru telefonok!
-
rdt89
addikt
Na ez szép lett, reméljük a frissítéseket se fogják elfelejteni...
Valamint ha annyira hangsúlyozták a kamerát, miért nem futotta már dual led-re?
-
Csarli85
aktív tag
Elég ütős telefon lett. Nem is kerül sokba a tudásához képest.
-
Quqesz
nagyúr
Ez igen! Mind kinézetre, mind tudásra nem gagyi, elgondolkodtató darab lett. Majd tesztek az igazi tudást is megmutatják, de eltudnék képzelni egy ilyen telót.
-
Depression
veterán
Ugye nem létezhet tökéletes telefon. Az újjlenyomatolvasót nagyon hiányolom. De ha még meg is venném, ezt biztosan csak magyar gyári garanciával.
-
prolad
addikt
Na ez már valami, így kell ezt csinálni.
-
kengyel
nagyúr
Teljesen jól néznek ki, szép előrelépés .
-
drfedayn
tag
Vegyék ki a VRt és zuhanjon be100 alá az ára.és elgondolkozom annak ellenére hogy nem csípem a gyártót
-
konczy3
senior tag
Nagyon jónak ígérkezik, ráférne már Alcatelre 1 igazán jó telefon, megnézném élőbe, jól nézhet ki
VR-t meg úgy is kiveszi a szolgáltató nálunk, vagy felárért bent hagyja -
Szuper lett mint kívül és belül egyaránt Számomra. De a márka elhasalt nálam így nem én leszek a cél közönsége.
-
janeszgol
félisten
Valaki hiányolta az Alcatelt a felső/csúcs kategóriából. No tessék, ez vérbeli felsős.
-
Matada2.3
veterán
Pacsi az alcatelnek, komolyan
Ezt jobban eltalálták mint a 4S-t
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
H.Istvan25 #17 üzenetére
5k-s alatt nem fogok soha többé telefont venni.Tesztek alapján a Lenovo P1 az én mobilon (azzal kihúznám a műszakot és nem kéne mindenhova töltőt hurcolnom) de az meg gyenge mint a szar. Mindegy , azért remélem csak megélem, hogy valamelyik cég óhajt majd csúcs készüléket 5k-s aksival kihozni.
-
Crytek
nagyúr
Már majdnem ott voltam, hogy na ahogy kapható veszem erre megint jött az aksi 3000 KÖSZ NEM CSÁ!
-
viano
aktív tag
-
Szilofon
aktív tag
Szép telefon,gondolom nálunk nem fognak adni vr-t.
-
viano
aktív tag
Tekintettel arra, hogy az Idol 4S az Idol 3 (5,5) utódjának tekinthető szó nincs arról, hogy a kijelző nőtt volna (csak a felbontása) ebből adódóan ugyanezt elmondhatjuk a külső méretekről is (tekintsünk most el az 1mm körüli eltérésektől) ill. ami említésre érdemes, a készülék vastagsága 0,4 mm-rel csökkent.
Ami jelentősen növekedett az a készülék ára . . .
úgy tűnik az Alcatel szeretné prémium irányba tolni az Idol brandet.------------------
Jó volna, ha ez a tévedés a cikkben gyorsan korrigálódna, mert ez így nem a legszebb indítás. -
babkukta
senior tag
válasz
holozis_HUN #1 üzenetére
Lehet nekem szúrja a szemem, vagy én tudom rosszul, de a GPU-nak kellene elbírnia ezt a felbontást, nem a procinak
-
Beri78
őstag
Szep fejlodes!
-
H.Istvan25
senior tag
Következő telefonom?
-
tjb007
nagyúr
válasz
holozis_HUN #1 üzenetére
Nem fogja, azért esett erre a választás.
(#5) Simid
Nem erősebb miden tekintetben.
-
Simid
senior tag
válasz
holozis_HUN #1 üzenetére
Egy sd808-nál minden tekintetben erősebb SoC hogy ne bírná el? Vagy ez most valami poén akart lenni, amit nem értek? :-|
-
hemaka
nagyúr
Samu S7-hez is fog járni samu vr gear az előrendelőknek. Nagyon rákattantak a gyártók erre.
-
törölt tag
xperia kapcsoló gomb.
-
Csapoati
nagyúr
Ez igen, le a kalappal az Alcatel előtt. Persze ezek csak a specifikációk, kíváncsi leszek a tesztekre.
-
holozis_HUN
addikt
Proci el fogja bírni a QHD-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest