- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Mobil flották
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
zombinyul #10 üzenetére
Melyik volt az utolsó Samsung csúcskészüléked, amin fos volt a TouchWiz? Bár mindegy is, mert S2 óta nem tapasztaltam hibát egyikkel sem. Sosem azért cseréltem le a launchert vagy az egész ROM-ot CM-re, mert nem volt jó a TW. Most S6e+ van, nem látom hátrányát a TW-nek. Jó kis framework, hasznos alkalmazásokkal, meg sem reccen (legalábbis nem jobb a CM sem).
Memóriakártya bővítés:
32 (24GB) tökéletesen elég szinte mindenre. Az autómban 1-2 havonta cserélgetem a zenéket, vagyis rámásolom az új számokat, albumokat. 10GB-ot alig érem el. Tehát zenét hallgatni bőven elegendő.
Ha rá kell másolnom valamit, előkapom a microDUO pendrive-omat és a seggébe tolom. Így lehet filmet is nézni róla, stb. Egyetlen hátránya, ha 4K-ban videóznál és nap közben nem tudod átmásolni (de itt is jó a pendrive OTG).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest