- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
zombinyul #10 üzenetére
Melyik volt az utolsó Samsung csúcskészüléked, amin fos volt a TouchWiz? Bár mindegy is, mert S2 óta nem tapasztaltam hibát egyikkel sem. Sosem azért cseréltem le a launchert vagy az egész ROM-ot CM-re, mert nem volt jó a TW. Most S6e+ van, nem látom hátrányát a TW-nek. Jó kis framework, hasznos alkalmazásokkal, meg sem reccen (legalábbis nem jobb a CM sem).
Memóriakártya bővítés:
32 (24GB) tökéletesen elég szinte mindenre. Az autómban 1-2 havonta cserélgetem a zenéket, vagyis rámásolom az új számokat, albumokat. 10GB-ot alig érem el. Tehát zenét hallgatni bőven elegendő.
Ha rá kell másolnom valamit, előkapom a microDUO pendrive-omat és a seggébe tolom. Így lehet filmet is nézni róla, stb. Egyetlen hátránya, ha 4K-ban videóznál és nap közben nem tudod átmásolni (de itt is jó a pendrive OTG).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Parfüm topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged