Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dawkins
tag
Én sem értem miért szidja mindenki, nekem a Tab S 8.4-en teljesen jól fut minden, nem akad. De anyukámnak Ace 4-e van és az sem akadozik.
Memóriakártya bővítés: JÁTÉKOK!
Pár nagyobb android játék (KOTOR, Dungeon Hunter 5, Bard's Tale), pár PSP játék (emulátorral) és már nincs is helyem... és még nem fényképeztem, nem videóztam, nem tettem rá zenét
Mondjuk én sokat buszozok azért játszok annyit rajta ennyit, a felhasználók többségének pont olyan mint a cserélhető akku hogy nyígnak érte pedig soha nem vettek még újat egy telóba sem
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged