- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Praetorianus
aktív tag
Szerintem rosszul teszed fel a kérdést. Nem az a lényeg, hogy többet ad (valószínűleg nem, sőt...), hanem az, hogy máshogy adja. Nagyon úgy fest, hogy kétpólusú lett a mobilpiac. Van az alma, meg a droid, és kb ennyi. Na most akkor vagyok én, egységsugarú, aki sajnál negyed milliót egy iphone-ra, és rühelli a droidot. Nekem (illetve nekünk, mert azért vagyunk páran) elég kevés lehetőségünk van. A win10 félkésznek se nevezhető, a BB éppen futtatja ki a saját rendszerét, a firefox (hál'istennek) megszűnt, a mindenféle Badákat meg Tizeneket meg ne is emlegessük. Ilyen piaci viszonyok között minden, ami kicsit új és különleges, ami kicsit "más", az fény az éjszakában. Lehet, hogy hosszú távon velük sem kell számolni, de legalább addig is mutatnak valamit, ami nem ugyanaz a dögunalmas akármi, amit 10 smartphone-felhasználóból 9 használ...
-
WilliamGhost
tag
Nincs mögötte egy nagy cég, aki pénzt csinál az adataidból.
Könnyen testreszabható, azt csinálja, amit mondasz neki. Van egy terminálod és root hozzáférésed végszükség esetére (garanciavesztés nélkül).
Nincs benne egy virtuálgép réteg, ezért gyengébb hardverrel is remekül fut a rendszer és az appok.
Ha valamire nincs natív app, akkor tud Android appkat futtatni.
Igen intuitív a rendszer kezelése, kerülik a gombokat.Nyilván többet tud egy Android rendszer (bár a két éves Androidról ez már nem mondható el), de van bőven sok apróság, amiért ez a rendszer szerethető. Én nem cserélném le egy Androidra vagy egy teljesen zárt oprendszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Jolla kilábalt a financiális krízisből, idén pedig több Sailfish OS alapú készülék is várható.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OpenWRT topic
- BIOS frissítés
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Formula-1
- Powerbank topik
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest