Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy J5 (2016) - jé, ez elöl is villan!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Egyszer csak lesz belőle valami.
-
Symbian után nagyon folyt a nyálam N9-re.. de indulás előtt elkaszálták...
Nekem tetszett Dylonék kitartása, hogy felvették a kesztyűt és mertek alkotni valamit, illetve elkezdték.
Én közben teljesen elmerültem a Blackberrybe is. Nem bánom.
De volt szerencsém kezembevenni a Jollát és azt mondtam, ez klassz!Biztos vagyok benne, hogy lesz Sailfish mobilom. Valahol örülök neki, hogy jobb, élhető vas kerül bele, igy nagy bizakodással tekintek elébe.
Szeretem azokat az embereket, akik nem akarnak feltétlen beállni a sorba.
-
Hát ha valóban elérhető lesz kis hazánkban,akkor meg tapogatom.
-
gebro
aktív tag
válasz
WilliamGhost #25 üzenetére
Nagyon jó összefoglaltad a lényeget. Pont ezért szimpatizálok velük én is.
-
Répafőzelek
tag
Igazából ez az MWC-n való Jolla megjelenés egy most vagy soha akció lehet, ha itt nem sikerül pár új partnert találni akkor lehuzhatjak a rolót. Nem hiszem, hogy a tabletes fiaskó után még túl sok lehetősége lenne ennek a projektnek, de azért szorítok nekik, jó tenné egy kis friss vér a piacnak.
-
Wesder
titán
válasz
Praetorianus #26 üzenetére
A BB elvileg megmarad, legalàbbis a sràcok ezt az infót kaptàk az MWC-n.
-
Wesder
titán
válasz
WilliamGhost #25 üzenetére
Akkor ez egy "Android-IOS" kombó, mindkettőből a jobb tulajdonsàgokat ötvözve, csak nem terjedt el tőkehiàny miatt. Ha jò àron jön Jolla, akk tuti kipróbàlom.
-
Praetorianus
aktív tag
Szerintem rosszul teszed fel a kérdést. Nem az a lényeg, hogy többet ad (valószínűleg nem, sőt...), hanem az, hogy máshogy adja. Nagyon úgy fest, hogy kétpólusú lett a mobilpiac. Van az alma, meg a droid, és kb ennyi. Na most akkor vagyok én, egységsugarú, aki sajnál negyed milliót egy iphone-ra, és rühelli a droidot. Nekem (illetve nekünk, mert azért vagyunk páran) elég kevés lehetőségünk van. A win10 félkésznek se nevezhető, a BB éppen futtatja ki a saját rendszerét, a firefox (hál'istennek) megszűnt, a mindenféle Badákat meg Tizeneket meg ne is emlegessük. Ilyen piaci viszonyok között minden, ami kicsit új és különleges, ami kicsit "más", az fény az éjszakában. Lehet, hogy hosszú távon velük sem kell számolni, de legalább addig is mutatnak valamit, ami nem ugyanaz a dögunalmas akármi, amit 10 smartphone-felhasználóból 9 használ...
-
WilliamGhost
tag
Nincs mögötte egy nagy cég, aki pénzt csinál az adataidból.
Könnyen testreszabható, azt csinálja, amit mondasz neki. Van egy terminálod és root hozzáférésed végszükség esetére (garanciavesztés nélkül).
Nincs benne egy virtuálgép réteg, ezért gyengébb hardverrel is remekül fut a rendszer és az appok.
Ha valamire nincs natív app, akkor tud Android appkat futtatni.
Igen intuitív a rendszer kezelése, kerülik a gombokat.Nyilván többet tud egy Android rendszer (bár a két éves Androidról ez már nem mondható el), de van bőven sok apróság, amiért ez a rendszer szerethető. Én nem cserélném le egy Androidra vagy egy teljesen zárt oprendszerre.
-
Wesder
titán
Felhomàlyosítotok hogy mi ez a JollaOS, és miért jobb mint az Android? Nem fikàzni akarom, mert tetszetős koncepció, csak nem értem mitől ad ez többet az r=1 usereknek?
-
WilliamGhost
tag
válasz
sz.balazs.95 #20 üzenetére
Az a tablet az oka, amiért nem kéne kérkedniük a 70 millióval. Ugyanis 2.5 millióval lógnak a mai napig az IGG tablet kampány támogatóinak...
-
törölt tag
Beszélsz össze-vissza. Arról volt szó, hogy nem tudsz mondani egy telefont vele. Van egy minimum két éves ilyen telefonjuk. amihez nekem, nem nonstop mobilokat bújónak nem kellett keresés.
A tudása- két éves telefon, akkor hardverrel. adott pénzért simán vállalható.
Hogy hol lesznek a jövöben? A jelenüket, múltjukat szapultad korábban ész és alap nélkül...#20 sz.balazs.95: A tablet nem kapható, anno közösségi finanszírozásban tervezték, de már akkor sem tünt életképesnek úgy.
-
gerii
addikt
válasz
#06658560 #15 üzenetére
Szuper, van egy azaz 1db telefonjuk, amit csak kereséssel tudtam megtalálni, mert azt sem tudni hogy a piacon vannak még. (Az hogy milyen tudása van ennyiért már egy másik kérdés...)
Szóval 70 misiért mit tettek le az asztalra eddig? 2 éven belül 3 dolog történhet:
- csőd, és valaki megveszi
- felvásárolják, és lesz profit
- Nokiával csinálnak valamit (ezért a 2 év)Az eddigi teljesítményük alapján az első felé hajlok erősen.
A MeeGo tetszett, a másfajta UI miatt, de könyörgöm mikor volt az már.
-
Megsúgom, nem baj, hogy lemaradtál erről, mert igencsak hisztis darab volt ez a mobil az induláskor két éves hardverrel, 1G rammal.
Vidáman ment persze, mert atomra volt optimalizálva a Sailfish 1.0 is.
A heti bejelentett dolgokkal pedig a Sailfish 2 szakít, mint a magnumgolyó a papírboltban.
Bip: pontosan. Ez a Nokia N9 Meego utódja, csutkára átírva. Szinte mindent futtat ami droid, a memória a határ. -
gerii
addikt
-
sz.balazs.95
veterán
Ez a Fairphone egyre érdekesebb.
Lesz rá Sailfish is, Ubuntu Touch is.... -
Köszönjük a tudósítást!
Lájk!
Az Intex AquaFish mobil piacra kerülés után várhatóan április végétől megvásárolható a legközelebbi orosz kereskedésben. Csak 149$ lesz.
4 magos proci, 2/16G ram, 8/2 Mpiax kamera, 5' kijelző.
Teljesen jó kis használható mobil, 2500mA Akksival.
Az oprendszeri igen fürge, nem kell aggódni. -
Blyan
félisten
Nekem már az is meglepő, hogy egyáltalán van még Jolla...
-
gerii
addikt
70 millió dollár, de nem tudnék egy darab készüléket sem mondani. Csak én érzem úgy hogy ez a cég egy qrva nagy lufi kezd lenni?
Van egy videó a semmiről, van pár szép terv a 4.! negyedévről és ennyi? -
razzorr
őstag
Drukkolok nekik,de nem tudom elképzelni,hogy ki lesz a vásárlói bázisa? Még ha óccón is adják,amit kétlek, ki fogja ezt választani? Az átlagjóska max akkor böki rá az ujját,ha a szolgáltató ingyér' odaadja neki. Mert ha nem,akkor ő is azt a tucat telefont veszi meg,amit Gizike ajánlott neki a sarki fűszeresnél, és ez nem a Jolla lesz,arra van egy nagyobb összegem. Elkéstek, szerintem kár beleölni a pénzt.
-
Matada2.3
veterán
Sose láttam még vagy próbáltam ilyen rendszerű készüléket, csak olvastam róla, kifejezetten érdekel, hogy a 2.0 mivel tud többet és ez mennyire érvényesül a mindennapokban
-
User64476
őstag
Annyira aranyos, hogy ezeket a halva született világmegváltó okostelefon rendszereket mindig úgy demózzák, hogy ott figyel pl. a Spotify, mintha lenne rá bármilyen reális esély, hogy valaha is születik rá app. Az Ubuntu tablet/terefon verziója is ilyen aranyos álomvilág.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Jolla kilábalt a financiális krízisből, idén pedig több Sailfish OS alapú készülék is várható.
- Redmi note 13 128gb
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 13 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest