Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Den Hadnagy
senior tag
Van igazság abban, amit mondasz, igyekszem felülvizsgálni a véleményem.
Erre csak annyit - s megintcsak nem a telefonom akarom fényezni - hogy a Nexus két hét folyamatos használat után is az általam leírtakat mutatja. Nem tudom, hogy ez mennyire feleltethető meg a kiállított darab agyonnyomkodottságának... Nem vagyok Samu hater, van/volt a közelemben nem egy darab az S szériából, de nekem mindig az volt a benyomásom, hogy nagyon nagyvonalúak az erőforrásokkal, pl. a barátnőm S6 Edge készüléke abszolút nem nyűgözött le sem sebességben, sem multitaskban. Haverom S3-a meg egyenesen vicc volt, amíg nem kapott egy CM-ot.
-
janeszgol
félisten
Ha jól tudom, iPhone-nál kevesebbet esznek a programok. Pl az FB ott a legstabilabb még.
De igen, ott a 16 helyett illene 32 adni minimum. Minimum! (De inkább 64 legyen ott is az alsó szint.)Bízom benne, hogy az MA-sok vannak annyira korrektek, hogy legalább egy restartot nyomtak a telónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Steam Deck
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Android játékok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest