- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Den Hadnagy
senior tag
Van igazság abban, amit mondasz, igyekszem felülvizsgálni a véleményem.
Erre csak annyit - s megintcsak nem a telefonom akarom fényezni - hogy a Nexus két hét folyamatos használat után is az általam leírtakat mutatja. Nem tudom, hogy ez mennyire feleltethető meg a kiállított darab agyonnyomkodottságának... Nem vagyok Samu hater, van/volt a közelemben nem egy darab az S szériából, de nekem mindig az volt a benyomásom, hogy nagyon nagyvonalúak az erőforrásokkal, pl. a barátnőm S6 Edge készüléke abszolút nem nyűgözött le sem sebességben, sem multitaskban. Haverom S3-a meg egyenesen vicc volt, amíg nem kapott egy CM-ot.
-
Den Hadnagy
senior tag
Erre a memóriakérdésre nekem csak az ugrott be, hogy a Nexusom átlagos memóriahasználata 55% szokott lenni, tehát olyan 1,3 giga szabad most a 3ból. Pedig játszom, netezek, filmezek, zenélek, gps, olvasok, stb. Annyi, hogy nincs FB app, de amúgy a multitasking elég jó, meg pl. egy játék 3 nap után is memóriából ugrik elő. Akkor most mi van?
Nem a készülékemet akarom fényezni, csak én is azt gondolom, hogy a Samu esetében valóban a sok bloatware foglal erőforrást feleslegesen. Tényleg nem arra kell hegyezni a cerkát, hogy mennyi a szabad ram, de azért ez mégiscsak a vicc kategória, mármint induláskor alapból 2,5 gigát foglalni, és még egy nyamvadt viber vagy böngésző sem fut, márpedig azok három számjegyű ramot kérnek (megában) általában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Facebook és Messenger
- Total Commander
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest