Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
this is life #43 üzenetére
Nem tudom megmondani mire van esély, mert ők is csak tervezgetnek, ha nem szolgáltató, akkor független piac.
-
válasz
this is life #41 üzenetére
És ez az ami jóskanénit, és pistabácsit nem fogja érdekelni a T-T-V nevű szolgáltatóknál
Hanem bemennek, és bekínálják nekik az okos Nokiát. És meg fogják venni.
Azért mert Nokiája volt előtte 10 évig, és váltani akar, mert netán okos telefonra van szüksége. Meg fogják venni... Családban kapásból 2 ember ezért venne telefont.
-
válasz
this is life #38 üzenetére
De kb a gyártók x százaléka így csinálja...
Itt gyártósora max a Samsungnak meg a Huaweinek van, tán még az LG-nek, a többség mindenhol gyártat, szitáz, szoftverez.. Utóbbit a Nokia meg nem akarja, dobnak rá egy Launchert és kész
Kismillió gyártósor és összeszerelő üzemel, van amiről még én se hallottam, pedig próbálom mélyen beásni magam az infókba ,de annyi oldalt kéne átolvasni, meg minden...
-
-
-
válasz
Matada2.3 #10 üzenetére
Mert mitol lenne olyan nokias?
Egy snake 2D-tol...
Amugy meg, ugy is mindenki ilyen regi dolgokra acsingozik, de ha lenne nem venne meg... Mert úú 3310-es, meg carl zeiss....
Lesz majd annyi eszük, hogy keresnek egy minosegi partnert.
Az iphone is kint keszul, az bezzrg ki.aszott mód Almás....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces videók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Béta iOS-t használók topikja
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged