- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Na ez már tényleg olyant fed fel, ami szabad szemmel "kissé nehezen" látható.
Mindegy nekem, hogy mit tartalmaz a kép, csak arra voltam kíváncsi, milyen eredménnyel lehet így fényképezni. Lévén a közelemben sincs ilyen mikroszkóp, asszem eltekintek attól, hogy mélyebben beleássam magam. De azért köszönöm szépen a segítségedet.
-
kelly416
veterán
Ezek szerint a kérdésem megállja a helyét, a válasz meg az, hogy csak újságírói túlzás.
Hogy működik ez a fénymikroszkópos dolog? Mármint nem a guglizható része érdekel, annak mindjárt utána olvasok, csak az érdekelne, hogy Te mennyire vagy kezdő-profi, és ha lehet, meglesnék egy-két képet, amit sikerült csinálnod, ha szabad.
Szerk.:
Értsem úgy, hogy a betekintő nyíláson keresztül fényképezték, ahová más esetben az ember a szemét teszi? Vagy most nagyon nagy butaságot kérdeztem? -
kelly416
veterán
"[...]hasznos társ lehet ez azoknak, akik a szabad szemmel nem látható apróságokat keresik."
Most akkor ez egy lencse a kamera elé, vagy mikroszkóp? Tényleg képes ennyire kis dolgokat értékelhetően fényképezni, vagy ez amolyan újságírói túlzás volt a cikk végén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest