Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
Üzleti célra egy ilyen Instagram ikon kinézetű kütyü? Hát nem tudom, szerintem inkább nevetség tárgya lenne.
-
MartOOn
addikt
az ontapados papir teljesen jo otlet. bar en most nem latom mire tudnam hasznalni, baromkodason kivul. de jopofak.
-
atike
nagyúr
....kár az áráért. Nagy kár. Nem lenne rossz koncepció.
-
Depression
veterán
Dynamo egyik trükkje ezzel készült. Pedig az nem most volt.
-
kelly416
veterán
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
Azért szerintem már egy z1c elég jó képet csinál, hogy ekkora méretbe nyomtasd.
Sőt, ekkora méretben már majdnem mindegyik telefon képe jó nyomtatva is.
-
törölt tag
Socialmatic: jobb lenne az "eredeti" formájában, ez így túl nagy és otromba.
-
moleculez
veterán
Festék, patron vagy ilyesmi???
-
bollokcs80
Korrektor
Én is inkább csak üzleti célra látom értelmét, a mobilos fotók nagy része amúgy sem méltó nyomtatásra (én tán egy fotót vittem papírra, családi eseménynél nem volt kéznél más).
A saját fotóknál (ha már papírképet akar az ember) még mindig az a legolcsóbb, ha elviszed fotóboltba/fotóautomatába, tény hogy az 'instant' érzés így elvész.
-
ZooLee
senior tag
és mekkora képet nyomtat ez a zip?
a Socialmatic-hoz meg 10 papír 50 dollár?
5 dollár egy papír? több mint 1300HUFEzek kvázi-standard Zink papírral mennek, ami 2x3" (~5x7,5 cm) vagy 3x4" (7,5x10 cm) méretűek (A kisebbik nagyjából névjegykártya-méret). A papírtól függően ez lehet öntapadós papír, vagyis azonnal matricázhatsz, ahová akarsz. Az Amazonon vehetsz 100db-os csomagot 16GBP-ért (7000 Ft), az már azért elviselhető.
Itt pl egy LG nyomtató, ami ugyanilyen papírral megy)Ez olyanoknak való, akik naphosszat kávézóban ücsörögnek, sétálgatnak, jómódjukban azt sem tudják, hová tegyék a lóvét.
Ezt azért nem feltétlenül jelenteném így ki, szerintem üzleti céllal is használható, akár instant névjegykártya nyomtatásra, vagy QR-kód matricázásra, ha valaki sokat jár mondjuk konferenciázni, előadásra, stb. Persze, nem egy napi fótónyomtatásra való, az tény...
-
kelly416
veterán
Ne feledd, pénzes láblógatók a célközönség. Nekem időm sem lenne birizgálni a képeket, utána meg nyomtatgatni (főleg nem ekkorában, szerintem iszonyat kicsik), no meg pénzem sem. Ez olyanoknak való, akik naphosszat kávézóban ücsörögnek, sétálgatnak, jómódjukban azt sem tudják, hová tegyék a lóvét.
-
stewe780
őstag
és mekkora képet nyomtat ez a zip?
a Socialmatic-hoz meg 10 papír 50 dollár?
5 dollár egy papír? több mint 1300HUF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Zip Android és iOS rendszerű okostelefonokkal kommunikál és nyomtatja ki fotóinkat.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest