Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Azért írtam, hogy nincs hivatalos LG leírás, hogy pontosan hogyan is működik, így inkább kicsit találgatás lett a sajtóanyag alapján. Nekem összességében kicsit fura, no de mindegy majd egyszer talán kiderül. Amúgy a TV-nél azért se halványodik olyan gyorsan mert sokkal nagyobbak a pixelek, így sokkal több maga az "anyag" is benne.
Használni meg valószínűleg azért nem használják, mert egyrészt a szűrők miatt vastagabb lesz, valamint a fogyasztása jóval magasabb.
-
vicze
félisten
Igazából nem találtam sose egyértelmű leírást arról, hogy a W-OLED valójában micsoda legalábbis nem az LG-től. Inkább csak találgatásokat és tök különböző leírásokat, mivel a többség egy +fehér LED-et raknak, azaz WRGB-t. De ez csak a LG Sole-ban volt.
A TV-knél(szigorúan LG) azonban elméletileg nem ez van használva, hanem teljesen más megoldás, ott fehér OLED a teljes háttérvilágítás és a színek színszűrőkkel vannak elérve és egyenletesebb a halványodás.Az órákban igen biztos sima RGB van.
-
vicze
félisten
Az alsó idézetet kb. vedd semmisnek, mivel már arra se emlékszek mikori, kb. 8-10éves? Azóta tök más jelentései vannak bizonyos dolgoknak.
A LG a P-t a Plastic jelölésére használja nem pedig Polimer, és a hajlíthatóságra utal igazából. Semmi más mint egy marketing elnevezés, ahogy a W-OLED is. Polimert már soha senki nem fog használni, a W-OLED pedig megint egy teljesen más dolog, és semmi köze e molekula mérethez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest