- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz
zolion01 #179 üzenetére
Egyébként tényleg feltűnően lassabb, mint a kereső. Legalábbis a Q5 alatt lévő vas már rendesen megérzi. A szimpla kereső gyakorlatilag ahogy gépeltem úgy dobálta fel az aktuálisan legjobban illő találatokat, most azért kell neki egy kis idő. Azért fizikailag qwerty-s cuccon továbbra is élhető a dolog.
-
macskea
őstag
válasz
zolion01 #175 üzenetére
Én csak elkezdek belegépelni a világba, mindenféle külön tárcsázó nélkül, és jönnek fel a nevek rendesen. A külön tárcsázó alkalmazást (ha van) még életemben nem használtam szerintem. Még direkt szám hívás esetén sem.
Tulajdonképpen az OS10-hez többé-kevésbé felesleges is. Remekül integrált a funkció a keresésbe/asszisztensbe, ami a billentyűzeten való gépeléssel azonnal indul is. Hm?!
-
tom_87
tag
válasz
zolion01 #125 üzenetére
Ezt nem teljesen értem. Ha a partnereknél keresel pl. a "Béla" névre, akkor kihozza az összes Béla keresztnevű ismerősödet. A tárcsázó esetén pedig ha elkezded begépelni a telefonszámot, akkor megjeleníti, hogy hány darab található (illetve le is lehet nyitni, hogy kik ezeket a személyek).
-
kovike
tag
válasz
zolion01 #121 üzenetére
Droidon inkább beragad az alkalmazás a háttérbe és nem fut...
a zöld robotos csodával nem tudod azt megcsinálni, hogy böngészőből elindítasz egy videót, amit leraksz a háttérbe és tovább megy a videó... pl. na ez a valós idejű multitasking!Vágod, mint az PC-n a windows-ban tálcára teszed a programokat és azok attól még tovább futnak teljes értékűen, ellentétbe a robotkával...
Smart dialer alatt mit értesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest