Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Ezt most nem ertem. Egy classic-on hogy a francba gepelsz egy kezzel? Vegyes szoveget, nem ijk betuhalmazt. Ja, es nem az asztalon fekvo telon, es nem virtualis bill-lel, hanem a fizikait hasznalva. Alatamasztas, sulypont, huvelykujj hossza, bal oldali bill-ek ellenkezo dolese, mindegy mit nezek, el nem tudom kepzelni hogy egy kezzel le lehet gepelni egy levelet. Plane azt nem, hogy gyorsabb mint egy virt.bill. ahol nem kell nyomni, hanem erinteni, az egykezezeshez az tenyleg jobb (attol meg utalom, es a virt.bill-t is fektetve hasznalom amint 3 szonal tobbet kell irni, nyilvan bal+jobb kezzel egyutt). Es akkor meg arrol nem is beszeltunk, hogy ahogy a 10 ujjas gepelesnel, a 2 kezes valtozatban kisebb utakat es egymassal parhuzamos idoslotokban kell megtenni, jelentos gyorsitasi lehetoseg.
Aztan lehet, hogy vannak itt olyan BB-sek akik egy kezzel gepelnek szepirodalmi muveket, de nekem teljesen logikatlan hasznalatnak tunik. Az egy tok mas kerdes, hogy egy idoben - tortenelmileg es muszakilag - a candybar elrendezeshez ez az egy megoldas volt, de mar reg nem ott tartunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Kuponkunyeráló
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Formula-1
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest