- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
Nem egészen, ha az Assitant beállításai között kikapcsolod a teljes körű segítségnyújtást, gyakorlatilag visszakapod a régi keresőt. Itt még tovább is válogathatsz, hogy mik azok a dolgok, amik között keresel, pl: ha nem használod a Fourqsuare-t, érdemes kivenni pl. De sok más is hasonló van. Érdemes rászánni pár percet. Más kérdés, hogy pont ezeket a "pár perceket" utálom az Androidban...
-
macskea
őstag
válasz
zolion01 #179 üzenetére
Egyébként tényleg feltűnően lassabb, mint a kereső. Legalábbis a Q5 alatt lévő vas már rendesen megérzi. A szimpla kereső gyakorlatilag ahogy gépeltem úgy dobálta fel az aktuálisan legjobban illő találatokat, most azért kell neki egy kis idő. Azért fizikailag qwerty-s cuccon továbbra is élhető a dolog.
-
macskea
őstag
válasz
zolion01 #175 üzenetére
Én csak elkezdek belegépelni a világba, mindenféle külön tárcsázó nélkül, és jönnek fel a nevek rendesen. A külön tárcsázó alkalmazást (ha van) még életemben nem használtam szerintem. Még direkt szám hívás esetén sem.
Tulajdonképpen az OS10-hez többé-kevésbé felesleges is. Remekül integrált a funkció a keresésbe/asszisztensbe, ami a billentyűzeten való gépeléssel azonnal indul is. Hm?!
-
macskea
őstag
Ha nem csinálja meg a BlackBerry a multiplatformos HUB-ot, majd megcsinálja valaki más. Szerintem jó lenne, ha ők jelennének meg vele először, mert máskülönben úgy járnak majd vele, mint a BBM-mel. Hiába jobb, mint a többi hasonló app, ha nincsenek mögötte felhasználó tömegek. A lényeg, hogy valahogy mindig legyen kicsit kényelmetlenebb, mint egy BB-n, hogy ezzel ne vágják el a mobil üzletágat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- Linux kezdőknek
- Gmail
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- BestBuy topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest