- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
Ha nem csinálja meg a BlackBerry a multiplatformos HUB-ot, majd megcsinálja valaki más. Szerintem jó lenne, ha ők jelennének meg vele először, mert máskülönben úgy járnak majd vele, mint a BBM-mel. Hiába jobb, mint a többi hasonló app, ha nincsenek mögötte felhasználó tömegek. A lényeg, hogy valahogy mindig legyen kicsit kényelmetlenebb, mint egy BB-n, hogy ezzel ne vágják el a mobil üzletágat.
-
zolion01
tag
Ok, csak az tovább tart.
Android-on ott a multiwindow. ha annyira kell a multitasking.Szóval nekem az üzenetkezelés ami nagyon tetszik és Blend pedig nagyon hasznos, mert nem egy csomó email fiókot nyitva tartanom, mert mindent látok egy programban.
De, ha ezek máshol is meglesznek, BB minőségben...
-
zolion01
tag
Smart dialer: nyomogatod a a tárcsázó gombjait és kikeresi neked a partnered nevét, illetve az egyező partnereket! Nem a telefonszámát mint ahogy most csinálja, mert én partnereim nevét tudom, nem számukat, így számomra a tárcsázó BB-n mintha nem is lenne. Bár ez nem igaz, mert Windows aktiváláskor jól jön...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest