- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovike
tag
válasz
zolion01 #121 üzenetére
Droidon inkább beragad az alkalmazás a háttérbe és nem fut...
a zöld robotos csodával nem tudod azt megcsinálni, hogy böngészőből elindítasz egy videót, amit leraksz a háttérbe és tovább megy a videó... pl. na ez a valós idejű multitasking!Vágod, mint az PC-n a windows-ban tálcára teszed a programokat és azok attól még tovább futnak teljes értékűen, ellentétbe a robotkával...
Smart dialer alatt mit értesz?
-
kovike
tag
Legyen neked igazad...
Bár a Z10,Q10,Q5,Z30 óta a Passport volt az egyetlen újdonság...
a Passporton kívül csak újracsomagolt készülékek jöttek... ami azért valljuk be kicsit visszaidézi a régi időket...én mint Z10 tulaj egyáltalán nem érzek késztetést arra, hogy vegyek új BB-t...
az a röhej, hogy a Z30-on és a Passporton kívül nem látok előrelépési lehetőséget, de mivel a Z30 még most sincs nagyon 100ezer alatt annyit meg azért valljuk be nem ér marad a Passport...igazából az a legnagyobb bajom, hogy a Leapnek nem látom a piaci helyét...
meg talán a Classic-nak van létjogosultsága a régebbi OS-ről váltani szándékozók számára...
-
kovike
tag
Szép és jó, hogy az autóipar csak QNX-en hajlandó dolgozni...
és, hogy a szoftverek hozzák a bevételt...
DE akkor hagyni kell a p.csába a telefonokat... vagy szoftvergyártóvá válni...
vagy összekapni magukat és nem ilyen ráncfelvarott, szívműtött telókkal szórakozni...meg nem kiárulni a BB10 egyedi és jó megoldásait....
-
kovike
tag
Szerény véleményem szerint a Hub illetve más eddig BlackBerry kiváltságnak számító szoftverek multiplatformosítása pedig lehet, hogy a visszájára fog elsülni, ahelyett hogy meggyőzné az iOS, android, esetleg WP usereket, hogy vegyetek BB-t mert milyen k.rva jó szolgáltatásai vannak, ha megkapják a saját készülékeikre mi késztetné arra őket, hogy BlackBerry-t vegyenek?
Ti, hogy gondoljátok?
-
kovike
tag
Én csalódott vagyok, hogy a kihajtogathatós billentyűzetes BlackBerry-kről egy szó sem esett...
Sőt igazából ha szélsőséges akarok lenni semmi nem történt...-Jött egy ráncfelvarott botoxolt szívműtéten átesett Z3...
-illetve felvillantottak egy slidert teljesen feleslegesen hajlított kijelzővel...
-illetve jön valamikor egy új Porsche Design is... igazából fogalmam nincs melyik létező telónak csinálják meg ezt a drágított, fémesített, bőrösített verzióját... (Z10, Q10 már van) talán a Classicnak?! vagy lehet jön egy 5"-os csoda... esetleg Passport luxury version?Szerintem a Z10/Z30 még mindig nem kapott utódot...
illetve a Q-széria is annyival újult meg a Classic-kal, hogy visszatért a toolbelt...Na mindegy... én bízok a BlackBerry-ben! de ennél egy kicsit több kell a valódi visszatéréshez!
(Főleg a Passport után belekényszerítette magát a BB az innovációs csapdába, hogy nagyot szóljon ahhoz több kell egy Leap-nél / Leak-nél
/ )
-
kovike
tag
válasz
FoxiestFox #55 üzenetére
A kihajtogathatós billentyűzettel mi van?
Felesleges szerintem is ez a hajlított kijelző...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest