- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mert egyelőre nincs miről beszélni.
Adott egy gyártó, aki egyébként elérhető áron kínál készülékeket. Az elgondolás itt sem rossz, csak a frissítés, szoftveres javítás konvergál a nullához. Így is lehet létezni, de van egy-két problémásabb telefonjuk, amire ráfért volna.
DE a nagyobb gond náluk mégis az ígérgetés.
-
törölt tag
Azért mosolyogtató, mert lassan nem lesz annyi TOPlista, amiben ez a sok gyártó beleférne. Manapság már mindenki 3-4-5-6. helyen van. Rövidesen átcsap bulvár szintre ez is, mint a benchmark -ok. Feltéve, ha nincs már most is ott.
Meg azért nagyon sok a változó ezekben a "képletekben", amit nem említenek mellé.
-
törölt tag
16 giga ROM van mindegyikben, amiből kb. 10 giga használható. 4.7 colosban 1 giga RAM, 5.5 colosban 2 giga RAM van.
Elvileg:
- 134.6 x 65.9 x 7.55 mm
és
- 152.7 x 75.14 x 7.4 mmFeljebb amúgy van link.
-
deadbody
tag
Sztem is 2gb lehet, ha 1-et raknak bele akkor 10millio eladás csak álom, ha 3-at akkor pedig valószínűleg vastagabban fogna a filc, nem ennyiért adnák. Nekem tetszik a készülék, szép és jó, de még csak 1. nap volt, kitudja, a végéig kijöhet még más gyártó hasonlóan jó, vagy jobb készülékkel.
-
törölt tag
Single -be is lehet független. Én nem láttam olyan infót, amiben utaltak volna a dual SIM -re. 6037D dual SIM volt, tehát semmi sem lehetetlen. HA lesz is, akkor szerintem szintén várható eltérés a spec -ben.
Biztos kevesebb lesz. Szerintem 30% -kal számolhatsz, de majd kiderül.
-
deadbody
tag
Ez nem biztos, csak gyanítom, mivel a hírben úgy van hogy nettó 75, az bizony bruttóban több, plusz ugye bolti haszon, jogdíj, meg kitudja milyen plussz költség, viszon az jó előjel hogy telenornál van idol 2s, így remélhetőleg 3 is bekerül kínálatba, számomra ez jó hír mert telenoros vagyok és így 2éves rabszolgasággal olcsóbb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged