- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
blade zte #26 üzenetére
Amúgy én ezeket nem rosszindulatból mondom inkább, csak azért hogy egy kis realitást is hozzáadjak.
Egy ilyen paper launch-ot elég könnyű csinálni, gyártani és eladni sokkal nehezebb. Pl. ezért sokkal durvább egy Xiaomi mert ők a dátum után le is szállítják X millió darabban, ahogy Samsung vagy Apple. A Vivo még pár ezret se tud szállítani 2hónap alatt. Lehet csodás nagy speckókkal bármit bemutatni, a lényeg hogy mikor tudod szállítani.
Oppo is egyből szállítani fogja nem X hónapot várni.Én is csinálhatok egy fasza prezentációt holnap, hogy 6"-os 4K-s 64bit-es telót fogok szállítani 2015 januárban. Akkor megelőztem mindenkit?
-
vicze
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged