- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Én már az első E-Ink kijelzős olvasónál felvetettem az ötletet hogy mi lenne ha egy telefon fő kijelzőjét lecserélnénk egy ilyenre. Telefonálásra, olvasásra teljesen megfelel. Képnézés és videó persze elképzelhetetlen de van akinek fontosabb a hosszú élettartam mint a multimédia.
Amúgy már van színes E-ink is, ezt fűszerezve egy HD felbontással már képnézésre is alkalmas lenne a telefon. Vagy a Samsung átlátszó kijelzőjét összeboronálni vele és videóra bekapcsol az a kijelző, minden másra pedig ott az E-Ink. Ezt turbózva egy 3200-as aksival valószínű már elmenne a gépecske akár 2-3 napot is aktív használattal.
Szerintem ennek a konstrukciónak nagyobb piaca enne mint egy "kifordítom-befordítom" megoldásnak.
Remélem hamar átveszi az ötletem a Sony és IP68-as védelemmel kiadják (kérek egy tiszteletpéldányt mint az ötlet gazdája) Persze értelmes 4,5"-os méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest