Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Kemény szavak ezek, de jól tetted, hogy leírtad.

Én pár dolgot nem egészen így látok,de teljesen meg tudom érteni az álláspontod.
Kivéve ezt a majmolás dolgot: -Ezt felejtsük már el végre!
.Egyik gyártó sem szent, azon kívül az az új iOS-re is lehet vetni egy pillantást, mert ha mást talán igen, pl a kinézetét tuti nem a kisujjukból szopták ki.
Mindenki lop mindenkitől, mindenki "majmolja" valamiben a másikat, ez így volt mindig, és így is lesz.
2.3 óta Az android is fényéveket fejlődött, és sok dologban jó irányba(működési sebesség, stabilitás, biztonság-ezt mondjuk inkább csak jelképesen említeném)
De elmondható ugyanez a WP-ről is.
Az,hogy neked bizonyos dolgok nem jöttek be, még nem biztos, hogy teljes egészében jogosak a "vádak".
A személyreszabhatóság pedig lehet, hogy az emberek 90%-át nem érdekli, de én örülök, hogy a maradék 10%-ba tartozónak vallhatom magam.
A problémák, amelyekre rávilágítottál azért léteznek, de hogy ismételjem magam, ha ez nem kell, viszont egy másik dolog fontosabb, van alternatíva és szerencsére új oprendszerek is feltörekvőben vannak, tehát kétségbe esni nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest