- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
N-vidi-A
őstag
Összecsukva olyan mint egy mp3 lejátszó, nem lett túl szép, legalább is szerintem.
-
Cimi+Csabi
tag
Nem tudja valaki mikor lesz kapható?
-
AMD Power
titán
0 és 0. Miért nincs ebben is AF?? Mi ebben olyan nagy dolog?
-
copin
őstag
Kap egy hármast. De csak mert kagyló.
-
joey04
titán
Idáig az össze olcsóbb W SE tarolt,
mert olcsó
és az emberek csak és kizárólag ezt nézik semmi mást. sarkosítva: ami Magyarországon olcsó az tuti siker
ami alapvetően nem gond mert sajnos csak erre van pénzük az embereknek, de attól a termék még nem jó, csak a körülmények adottak a sikerhez. -
Mamuska
őstag
Általában tetszenek külsőre a SE-k, persze csak külsőre, de itt még a dizájn se jön be.
-
mark75
senior tag
Nekem sem tetszik
-
Apollyon
Korrektor
-
DarkByte
addikt
Falra hányt borsófőzelék.. ez jutott eszembe. No thanks.
-
hemaka
nagyúr
Nem kérem, köszönöm.
-
bepe79
addikt
A B2100-nak még 30-35K-nak sem szabad lennie, sőt!!! Nagyon nem.. Mivel 90-100 USD-nek harangozták be, és végül felröppentek olyan hírek, hogy max. 120 USD. Én függetlenül és feketében szeretném megvenni, no meg készülék-veszámítással (mondjuk a régi N95-öm), és így nálam GSM bolt jöhet szóba. De szerintem alacsony áron kell nyitnia.
-
mrlujoak
veterán
Világszerte olcsó modellekből kemény munka nagy nyereséget kisajtolni.
Nézzünk csak vissza pár évvel ezelőttre.
Akkoriban szemtelenül magas volt a gyártók nyeresége, amit a mobilok magas átlagára miatt könyvelhettek el.
Most nyomja le a piac, a szolgáltatók kínálata (stb...) az árakat így az olcsóbb készülékből mind többet, és többet kell eladni, hogy a nyereség ne csökkenjen.
Ez gyakorlatilag nekünk, fogyasztóknak jó, a gyártónak meg kemény fejtörést okoz...Ráadásul a válság sorra ossza a pofonokat, nem is kicsi pofonokat.
Egyáltalán azon lepődtem meg, hogy eddig ebből kifolyólag nem ment még tönkre nevesebb telefongyártó... (A Neonode nem ez a kategória)mrlujoak
-
VD
őstag
"Strapa-telefon, így se nem kopik, sem nem törik, sem nem áíik be, sem nem színeződik, sem nem karcolódik" hogy te majd, hogy meg fogsz lepődni!
Az ára lesz a kérdés, ha prepaid-ben tud 30-35 körül nyitni és onnan zuhanni, akkor simán sikeres lesz. Idáig az össze olcsóbb W SE tarolt, pedig szará lett fikázva a tesztben, a fórumban, de a vásárlók többsége mégis megveszi ha jó áron adja a szolgáltató! Tehát vagy itt a fórumon nem ért senki a telefonokhoz. Vagy mégis csak sikeresek az SE telók kishazánkban.
Mert sajna globálisan tényleg szarban a cég anyagilag.
-
bepe79
addikt
válasz
bolondember #4 üzenetére
Én innentől olyan telefont használok és veszek, aminél nem kell elő- és hátlapot cserélni.
Most a Samsung M110-esemet használom, az utódja pedig a most Barcelonaban bemutatott Samsung B2100 lesz.
Strapa-telefon, így se nem kopik, sem nem törik, sem nem áíik be, sem nem színeződik, sem nem karcolódik
-
TheDragon007
senior tag
válasz
bolondember #4 üzenetére
ebben a szegmensben úgy tűnik igen... legalább lehet telefonod ami illik a ruhád színéhez
mod: ha már hsdpa van, wlan esetleg nincs? tudom, sokat akarok, meg amúgyis kicsi a kijelző, stb.
-
bolondember
MODERÁTOR
furi - újra elljön a cserélhető elő-hátlapos telefonok ideje?
-
Hát ez meg mi ez??
Szerintem bűn randa...
Na meg a fixfókusz... ismét hódít az SE-nél... -
Ricardo
titán
Nem csúnya, bár az SE-nek ez a vonala nem az én világom. Ezeket a kerek gombokat nem tudom megszokni.
szerk:
Ahogy nézem a középre pozicionált W-s telefonoknál nem nagyon lesz AF -
papi77
addikt
Szerintem elegánsra sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest