- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Idáig az össze olcsóbb W SE tarolt,
mert olcsó
és az emberek csak és kizárólag ezt nézik semmi mást. sarkosítva: ami Magyarországon olcsó az tuti siker
ami alapvetően nem gond mert sajnos csak erre van pénzük az embereknek, de attól a termék még nem jó, csak a körülmények adottak a sikerhez. -
bepe79
addikt
A B2100-nak még 30-35K-nak sem szabad lennie, sőt!!! Nagyon nem.. Mivel 90-100 USD-nek harangozták be, és végül felröppentek olyan hírek, hogy max. 120 USD. Én függetlenül és feketében szeretném megvenni, no meg készülék-veszámítással (mondjuk a régi N95-öm), és így nálam GSM bolt jöhet szóba. De szerintem alacsony áron kell nyitnia.
-
mrlujoak
veterán
Világszerte olcsó modellekből kemény munka nagy nyereséget kisajtolni.
Nézzünk csak vissza pár évvel ezelőttre.
Akkoriban szemtelenül magas volt a gyártók nyeresége, amit a mobilok magas átlagára miatt könyvelhettek el.
Most nyomja le a piac, a szolgáltatók kínálata (stb...) az árakat így az olcsóbb készülékből mind többet, és többet kell eladni, hogy a nyereség ne csökkenjen.
Ez gyakorlatilag nekünk, fogyasztóknak jó, a gyártónak meg kemény fejtörést okoz...Ráadásul a válság sorra ossza a pofonokat, nem is kicsi pofonokat.
Egyáltalán azon lepődtem meg, hogy eddig ebből kifolyólag nem ment még tönkre nevesebb telefongyártó... (A Neonode nem ez a kategória)mrlujoak
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest