- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
atikó
őstag
válasz
pufferzóna #62 üzenetére
bár az tény, hogy a tablet antennái erősebbek, mert előszeretettel telefonáltam itthon, tableten keresztül.
-
atikó
őstag
válasz
jubilleum #60 üzenetére
A felhő az nem megoldás,örülök hogy van 3G netem az udvaron!! 1-2 térerővel, erről ennyit!!
És a vezetékes netem sem az igazi, 14 mega lefelé, felfelé 256k, szégyen! de többet nem adnak, és ebből rá lehet jönni, hogy nem városban lakom, és nem tehetem meg hogy váltsak szolgáltatót!
-
atikó
őstag
ez nem kérdés, ez tény!
mielőtt megvetem a pf1 szériát azelőtt külön volt tabltetem és telefonom, volt hogy elfelejtetem elvinni magammal a tableletem és volt rajta sok anyag ami aznap kellet volna, de nem lett belőle sem,i hisz otthon maradt. de ha használnál egy ilyen kombót 2-3 napig akkor rájönnél, hogy király.
most eladtam a pf1 hogy vegyek egy pf2 de nem veszek mert megvárom hogy mekkora is kézben tartani az infinity-t és ha bejön, mert bejön, akkor megveszem, ha nem tetszik élőbe akkor marad a pf2! -
atikó
őstag
ha már megkapta az infinity nevet akkor illet volna a tabletet is fémbe öltöztetni, mert így furán mutat kicsit benne szép fém telcsi!
-
atikó
őstag
válasz
sanyijedi #17 üzenetére
igen, ez elég érdekes, megy hogy a menüt mutogatja mindenki, hogy milyen gyorsan lehet lapozgatni, mint hogy azt mutatták volna hogy milyen gyorsan megy a böngésző rajta, meg hogy mi hol helyezkedik el rajta! (csatlakozó, volume, power gomb...!
De a ki-be rakosgatás az még nem az igazi a pf2 gyorsabban megy a váltás,de remélem még csiszolnak rajta!Szerk: meg egyébként nem értem, egy ekkora telcsibe beleférhetett volna egy memóriakártya hely, de ezzel a felhővel vannak megáldva, mert azt hiszik hogy mindenütt pár euró centért adnak gigákat (mobilnet), mert akkor azt mondom, hogy oké használjuk a felhőt, de így..!
-
atikó
őstag
Azt hittem legalább megmutatjátok az usb kábel csatlakozót, hogy olyan e mint a pf2 lévő.
CyborGabe: igen töltődik!
-
atikó
őstag
már nézhető! köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BestBuy topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest