- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
atikó
őstag
válasz
pufferzóna #62 üzenetére
bár az tény, hogy a tablet antennái erősebbek, mert előszeretettel telefonáltam itthon, tableten keresztül.
-
atikó
őstag
válasz
jubilleum #60 üzenetére
A felhő az nem megoldás,örülök hogy van 3G netem az udvaron!! 1-2 térerővel, erről ennyit!!
És a vezetékes netem sem az igazi, 14 mega lefelé, felfelé 256k, szégyen! de többet nem adnak, és ebből rá lehet jönni, hogy nem városban lakom, és nem tehetem meg hogy váltsak szolgáltatót!
-
atikó
őstag
ez nem kérdés, ez tény!
mielőtt megvetem a pf1 szériát azelőtt külön volt tabltetem és telefonom, volt hogy elfelejtetem elvinni magammal a tableletem és volt rajta sok anyag ami aznap kellet volna, de nem lett belőle sem,i hisz otthon maradt. de ha használnál egy ilyen kombót 2-3 napig akkor rájönnél, hogy király.
most eladtam a pf1 hogy vegyek egy pf2 de nem veszek mert megvárom hogy mekkora is kézben tartani az infinity-t és ha bejön, mert bejön, akkor megveszem, ha nem tetszik élőbe akkor marad a pf2! -
atikó
őstag
ha már megkapta az infinity nevet akkor illet volna a tabletet is fémbe öltöztetni, mert így furán mutat kicsit benne szép fém telcsi!
-
atikó
őstag
válasz
sanyijedi #17 üzenetére
igen, ez elég érdekes, megy hogy a menüt mutogatja mindenki, hogy milyen gyorsan lehet lapozgatni, mint hogy azt mutatták volna hogy milyen gyorsan megy a böngésző rajta, meg hogy mi hol helyezkedik el rajta! (csatlakozó, volume, power gomb...!
De a ki-be rakosgatás az még nem az igazi a pf2 gyorsabban megy a váltás,de remélem még csiszolnak rajta!Szerk: meg egyébként nem értem, egy ekkora telcsibe beleférhetett volna egy memóriakártya hely, de ezzel a felhővel vannak megáldva, mert azt hiszik hogy mindenütt pár euró centért adnak gigákat (mobilnet), mert akkor azt mondom, hogy oké használjuk a felhőt, de így..!
-
atikó
őstag
Azt hittem legalább megmutatjátok az usb kábel csatlakozót, hogy olyan e mint a pf2 lévő.
CyborGabe: igen töltődik!
-
atikó
őstag
már nézhető! köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest