- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Igazad van,nem is mondtam hogy aki idős az hülye is.Az meg már megint más kérdés hogy kb. akik most 40 fölött vannak azok nagy része az érintőkijelzőt eredendően rossznak tartja vagy nem képes használni (nem is feltétlen hülyék,előőbire példa informatikus rokonom,utóbbira anyám aki egy lumia 800-zal is nehezen boldogul pedig a wp kb. mint a faék).
Viszont erre a gyengénlátós kérdésre nem is gondoltam és valóban j hogy van egy okos nagyifon,a nyugatabbi térségben még sikeres is lehet,de itthon az átlag kisnyugdíjasnak nem lesz rávaló (és ami szomorú hogy sokszor a fiának/lányának sem). -
Modern nagyin phone
és még ahhoz képest még jól is néz ki, és még led villanót is kapott
-
Lei559
tag
Érdekes kezdeményezés. Bár szerintem ha le is fedik ezt a "piaci rést" akkor is veszteséges lesz ez a projectjük. Az idősek maradnak a jól bevált nyomkodásnál!
A fiatalok meg előbb vesznek valami samu divattelefont mint ezt.
-
Ati1979
veterán
Szerintem van ebben fantázia. Egyszerű jól használható.
Amúgy meg egy tetszetős telefon.
-
"belehúztak" sejtésem szerint ez csak ilyen tapogatózás a piaci igényekről... de ahhoz vonzóvá kéne tenni
-
Liudvikas
tag
kevéske ez a hardver,piac után a buszon hogy fognak gta-zni?
-
1. Nem kell ahhoz idősnek lenni, hogy vki hülye legyen (természetesen nem a nagymamádra értettem, hanem azokra a fiatalokra, akik segítséget kérnek egy érintős telefon képernyőjének a feloldásához is esetleg, annyira nincsenek képben...)
2. Akinek rossz a szeme, nem feltétlenül rövid- vagy távollátó, amit szemüveggel lehetne korrigálni.
Ilyen erővel minek van talkback az androidban, aki vak, vegyen 3310-est, nem...?
3. Végre egy nagypapatelefon, ami nem egy megalázóan gyenge hardverrel akarja kiszúrni a vásárló szemét, "jó az oda vidékre, úgyse használja másra, mint hívásfogadásra, arra meg jó a sz.r is" alapon. Ha továbbra is egyre kevesebb lesz a gomb az érintős telefonokon, esküszöm beruházok egy ilyenre. -
Pálin(t)ka
tag
Amugy a SoC nekem se stimmelt. A Qualcomm msm8255 1,4 Ghz. Nekem is ilyenem van Lumia 800-ba
-
prolad
addikt
Tetszik az elképzelés és maga a telefon sem rossz.Az már más kérdés hogy viszonyulnak ehhez az idősek,nagyanyám például egy 3310-nél bonyolultabbat sem tud elkezelni.
-
HuMarc
veterán
válasz
hitvanyalak #14 üzenetére
Katt a Logout-blogomra, és megtudod, hogy mi vagyok
-
tjb007
nagyúr
Először is ez egy lassan hároméves SoC, tehát nem egy csúcs valami, másodszor pedig nem Magyarország a világ közepe (a kis nyugdíjas megjegyzésedre reagálva) és nem is magyar nyugdíjasoknak szánják, nálunk piacra sem fog kerülni.
Egy telefon meg amúgy sem korfüggő, van olyan 76 éves hölgy ismerősöm aki most cserélte le a Galaxy S2 -jét S3 -ra és folyamatosan a Pinterest -en lóg és olyan 30 éves is aki még mindig 6310 -es Nokiát használ. -
bajaki
őstag
Nem rossz gondolatmenet. A hardver is elégséges mindenhez, amit az idősebb korosztály használni fog.
-
quailstorm
félisten
Egy időstelefonnak nem az a lényege hogy laggoljon...
Majd gondolod mindig felrakja rá a legfrissebb CM-et hogy tudja görgetni a telefonkönyvet? Szerintem totál rendben van a HW, ráadásul a fotó-videó miatt nem lehet sokkal olcsóbb alternatívát sem beépíteni. A 8 megapixelhez ez biza kell. Nyugaton meg lesznek vállalkozó szellemű nagyapák, és legalább nem hulladékot kapnak, hanem egy olyan valamit, ami az "idős" feature-ön kívül is megállná a helyét. Elvégre is azért drága. -
Mészi2
tag
Nem kellett volna ilyen jó hardver, ez egy alsókategóriás telefon az öregeknek akiknek remeg az ujjuk és a kis nyugdíjukból nem telik jó telefonra(bár ez lehet hogy csak Magyarországon van így)
-
Rozzo
tag
Ha jól beárazzák, akkor én is veszek. ŐŐőőő persze nem magamnak
-
Burt1793
veterán
Pont, hogy jó ötlet szerintem a 8 MP-es kamera, mert Fényképezőgép híján ezzel fogják majd fotózni az unokákat!
-
HuMarc
veterán
Hát nem tudom... Akinek rossz a szeme, az nem csak a telefont nem látja, hanem sok minden mást sem, így nem nagyobb betűk, hanem szemüveg kell neki.
Egyébként minek bele 8 Megapixeles kamera?
Ha egyszer ez az új tatamobil...
-
tjb007
nagyúr
"masina gyorsaságáról a Qualcomm MSM8255 chipset által felölelt kétmagos, magonként 1,4 GHz-re skálázott processzor gondoskodik"
A SoC stimmel csak épp nem kettő hanem egymagos.
-
=Mentor=
őstag
Ez a felület eléggé metrosított
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest