Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
madd dogg #25 üzenetére
Szépen felsoroltad mikor tudnád tölteni a mobilt, de ez nem indukciós töltés, hanem vezetékes. Azt maximum otthon tudod használni, meg akkor, ha a Starbucksban ebédelsz, meg ott bulizol a haverokkal, mivel sehol máshol nem találsz ilyen töltőt. Én ezért mondom, hogy nincs értelme. Majd ha elterjed, akkor megéri ilyet venni, de addigra az összes kínai csoda is tudni fogja ezt. Hacsak nem jön időközben egy nagy energiaválság, mert akkor repül a fenébe az egész fejlesztés, aki meg ilyennel szaladgál azt belelövik a Dunába.
De szerintem az a telefon, ami nem bírja ki éjfélig töltés nélkül eleve kuka. Hacsak nem az a baj, hogy egész nap játszol rajta.
Egyébként én ezt az egészet úgy csinálnám meg, hogy a kávézóban pedálokat raknék a székekre, a telefonodat pedig akkor töltené a pult, ha tekersz. Egyrészt hogy érezd mennyi energiát pazarolsz el, másrészt hogy a kávé mellé bedobott croissant és muffin se rakódjon le babahájként.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest