- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz tomistarkapi #11 üzenetére
Hát igen.. És ezt hívják bürokráciának, mert ez még hosszú-hosszú évek múlva is így lesz.
Egyébként a Nokia HERE-nél már róla szó, hogy biztos van a marketingeseknél egy őrült magyar pali (mert ott már több olyan dolog is volt ami magyar füllel mást jelent. Pl.: Ovi, Here), és ez valószínűleg a PayPal-nél is így van
-
tomistarkapi
tag
nálunk az életképessége esélytelen. Nyomtatott blokk vagy nyugta kell
-
Kasya
nagyúr
Ertem. A jutalekokat nem ismerem es nem tudom hogy a 2.7% hogy hasonul mas bankokhoz (kulonbozo orszagokban). Amit viszont tapasztaltam, hogy Magyarorszagon vannak helyek, ahol egy bizonyos osszeg alatt nem is engednek fizetni kartyaval, mas kulfoldi orszagban pedig egy pohar vizet is fizethetsz vele, fuggetlenul attol, hogy mekkora a vallalkozas. Biztos vagyok benne, hogy lesznek helyek ahol eletkepes, de mint korabban irtam, nem tudom jelenleg elkepzelni azt a nagy felhasznalo tabort.
Igazabol engem egy osszehasonlito tablazat erdekelne a PP reszerol, hogy miert es mennyivel olcsobb a rendszeruk.
-
NoName_
csendes tag
Úgy látszik sokan nem értik. Ez nem az átlagos felhasználóknak lett kitalálva. Hanem a kis boltoknak, futároknak. Ahol jelenleg nincsen terminál és így nincs kártyás fizetés sem.
Egy terminál költsége elég magas és ehhez jön még a tranzakciós jutalék. Ebben az esetben egy olcsóbb eszköz elegendő. A kérdés, hogy a PayPal mennyit vesz le. -
Hát lehet sokaknak pedig ez kell, de én kihagyom
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
axioma
veterán
A buli akkor lenne, ha a paypal ehhez (es csak ehhez, bankkartyakent nem) hasznalhato kartyat adna az en sajat pp fiokomrol, es akkor pp-on beluli fizetes lenne... akar kedvezmennyel. Engem mondjuk addig nem erint, mig egy sima hitelkartyat v. bankkartyat rakok moge, de akinek bevetele keletkezik a pp-on, annak jobb lenne igy fizetni.
-
SÖ
addikt
Semmi más nem történt, mint hogy a kütyü vette át a biztonság szerepét. Az én cuccomhoz ne nyúlkáljon más, még az eladó sem. PayPaltől azt várnám, hogy a szolgáltatásait NFC-be integrálja.
-
Sonyfan
tag
Felesleges újítás..
"Az volna a legnagyobb üzlet, ha embereket vásárolnék annyiért, amennyit érnek, és eladhatnám őket annyiért, amennyire tartják magukat."
-
Kasya
nagyúr
Ujabb "here".
Azonban nem tunik nagyon uj otletnek, hiszen a mostani rendszer is igy mukodik, csak bankkal osszekotve, nem paypallal. Tehat a PayPal csak behozta a bankok altal mar letezett szolgaltatast. Ha jol ertelmeztem.