- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-Phrag
senior tag
Nos tévedsz, mert hiába ugyanakkora a felbontása a GIO-nak, mint az ACE-nek (320x480) és elvileg jobb a GIO mivel kisebb felületre oszlik el az a pixel-szám, a GIO-nak az ACE-hez képest egy színtelen, kontraszthiányban szenvedő TFT panelje van ami rengeteget ront az összhatáson. Különösebben nem veszed észre amúgy az ACE-n a pixelesedés jelenségét. Menj el egy SAMU boltba és te is meggyőződsz róla, ha egymás mellé teszed.
SE Live Walkman ronda készülék, sima TFT kijelző, nem kéne ACE helyett. Viszont barátnőmnek Xperia Mini Pro van és az eszméletlen szép, gyors és a kijelzője is pazar (320x480 LED háttérvilágítású 3"-os). -
D-Phrag
senior tag
Szerintem ez is sikeres lesz, mint az ACE 1, mondjuk az a mai napig megállja a helyét, nekem is az ketyeg. Ha megfizethető lesz elgondolkozok egy ilyenen. Nekem igencsak hiányzik a 768MB RAM és a dupla mag..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest