- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Huh de megélénkült ez a szegmens!
-
plus44
veterán
Elég tetszetős, de az első helyen még mindig a Playbook áll
-
Khaal
őstag
Kezdenek szállingózni a használható tabletek, kár hogy a jelenlegi árakkal még mindig nem sok értelmük van.
-
keIdor
titán
Tab 10.1 jobban tetszik, de ez sem rossz.
-
Forchalad
tag
Tényleg jól néz ki, kinézetre eltalálták, mondjuk a tudása sem rossz, de az ára...nah az vicc. Ennyiért nem gondolhatják komolyan. Ennyi pénzből olyan laptop-ot veszek...vagy akár egy Macbook Air-t! Gondolom majd valami részletesebb élménybeszámoló még érkezik mert azt én is egy kicsit hiányolom belőle.
-
m@xsys
senior tag
Szép db. Mennyire volt jó kézbe venni? Ha jó volt, akkor mitől tűnt jobbnak mint a többi tablet
-
KillBorn
senior tag
Tudom még csak a 2. nap, de a Xoom-on (motodev oldalán 2 féle is van belőle), illetve a Pro-n kívül más termék nincs a Moto standján? Mondjuk egy Atix vagy egy Dext 2?
Ez az ár horribilis. Mondjuk a 170 ezeres telefon árakat hoz viszonyítva nem is annyira.
-
baliii
senior tag
Ezt az árat nem gondolhatták komolyan.
-
madstunt
addikt
A személyes véleményt azért hiányolom a cikkekből, hogy ennyi után tetszett-nemtetszett a cucc...
-
n0_gAboR
őstag
Azert egy kis elmenybeszamolot ithattatok volna.
-
skajwa
senior tag
Jó cucc lett, de referencia gépnek picit "gyenge" tekintve a Samsung vagy az LG megoldásait. És feltételezem nem lesz több hónapos eltérés a megjelenések között..
-
almaspece
tag
A BestBuy oldalán 1199 dolláros áron volt látható... nettó....
-
galmat89
tag
Első mondat, hogy kipróbáltátok a cuccot, erre az egész cikk csak egy feature lista...
Hát ezeket eddig is tudni lehetett, kb a CES óta, ha már kipróbáltátok, akkor írhattatok volna róla is valamit a copy&paste helyett. Pl: első benyomások vagy ilyesmi.Remélem ezt pótoljátok.
-
Zirowe
nagyúr
Hdmi lemaradt a felsorolásból vagy egyáltalán nem került rá?
Mert kár lenne érte..
-
ntomka
nagyúr
Az első tablet, aminél érzem azt, hogy kéne. Az meg főleg szimpatikus, hogy nem nyúltak bele a rendszerbe, úgy került rá. Az előzetesek alapján a 3.0-t nem kellene piszkálni a gyártóknak, szerintem úgy jó, ahogy van.
-
Saccco
nagyúr
A tavalyi MWC-n is ennyiszer leesett az állunk, mint itt?
-
Athos07
senior tag
Szép is lenne, ha WVGA lenne 10.1"-on
Ez WXGA.
-
dr. Kind:
A Motorola Pro-ról tudtok esetleg valami infót? Szerintem nagyon jó üzleti telefon. Remélem valóban elhozzák erre is.(#5) Barthezz2:
El képzeltem azt az utcán kamerázást. -
válasz
Brown ügynök #3 üzenetére
Azon én is mindig elgondolkozom, hogy mire jó ilyenbe egy ilyen kamera. Előlapi oké, kell videóhívás, skype esetén, de azért kemény élethelyzet, hogy az utcán mászkálva egy tepsivel kamerázol
-
horush
addikt
Nem tűnik rossznak. Erős gép, jó tudás, új rendszer és stílusos kialakítás.. Mi is kellene még a népnek, hogy megvegye? Egy jó ár.. Ha sikerül jól beárazniuk, igazi slágertermék lehet.. Mindenesetre jó ellenfele lesz az új galaxy tabnek, sőt akár az ipadnek is, ha a mac nem szedi össze magát az új ipadjükkel
-
Brown ügynök
senior tag
Nagyon csinos.
Azért elképzeltem ahogy mondjuk egy családi eseményt ezzel kezdünk el kamerázni. (pl. szülinap)
-
n6230i
tag
Nem vagyok oda a netpad-okért, de ez igen szimpatikus!
-
leslieke
Jómunkásember
Jó kis tábla lett ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest