- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Az Engadget nemrég hozott le róla hírt.
Specifikációk:
Network
HSPA 14.4/5.76 Mbps 850/900/1900/2100
EDGE/GPRS 850/900/1800/1900OS
Android 2.3 (Gingerbread)Display
4.0" 480x800 (WVGA) TFTProcessor
1.0GHz Dual-Core ProcessorCamera
5MP AF + 1.3MP / FlashVideo
MPEG4, H.263, H.264, WMV, DivX
Recording/Playback: 720p@30fpsAudio
MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA0fpsConnectivity
BT 3.0+HS, 802.11 b/g/n 2.4GHz, MicroUSB, USB 2.0, 3.5mm Ear JackPC Applications
Samsung Kies 2.0Memory
6GB RAM + 8GB Internal Memory, MicroSD slot (up to 32GB)Dimension
64.2 x 124 x 12.5mm, 145.3 gBattery
2000 mAhA projektor pedig 15 lumenes. A specifikációkat egyébként Engadget-ről másoltam, a RAM-ot kapásból elírták, biztos nem 6 GB, de 1 GB valószínűsíthető.
Kérdés, mennyit fogyaszt a vetítés; a telefon vastagsága sem vészes a plusz funkciója ellenére. (Vajon nagyobb akkumulátor nem fért volna bele?) Na, meg jöjjön a 4.0 is!
Mindenesetre érdekesnek ígérkezik a telefon, úgy néz ki, Galaxy S III nélkül is gondoskodik róla a Samsung, hogy az idei MWC-n is emlegessék.
-
B1T3
addikt
Vicces véletlen, pont tegnap, illetve ma (már) hajnalban olvasgattam a régi MWC körüli híreket, így ezt is, erre 18 perce pont kikerül Facebook-ra a Samsung Galaxy Beam.
Olyan ez a projektoros dolog, mint a „3D” kijelző: sokaknak biztos felesleges, de kellemes extraként szolgálhat. Speciel én nem bánnám, ha a következő telefonomba ilyen kerülne, bár attól is függ, pontosan milyen lenne.
-
No-kia
addikt
tetszik, nah erre a samsungra szivesen cserélnék
-
AS
félisten
Video legjobb:
A zseblámpa funkció nagyon nagy
link -
AS
félisten
VIDEO ezért nézzétek meg
Video -
AS
félisten
Ahogy írtam, tul mesze megjelenés addigra lehet Samsung átalakítja vagy törli sosem lehet tudni.
-
MartOOn
addikt
szééép!
-
AS
félisten
Videó
link -
mephi666
nagyúr
hm, az a projektor érdekes ötlet... kíváncsian várom, mikor lesznek konkrét adatok róla: felbontás, élettartam, stb... meg laikusként azt is szeretném tudni, hogy működik: nem értek annyira a projektorokhoz, de amennyire tudom, a normális felbontású projektorok mocskosul drágák és egy izzócsere is kész vagyon beléjük... meg az sem utolsó szempont, mennyivel nyomja meg a telefon árát...
-
"egy nagyjából 1 méteres átlójú mozit."
na azért ez nem rossz
és ez még csak a kezdet. -
Reaper
őstag
Nem rossz, tényleg egy mindent bele teló, de azért kíváncsi lennék mikortól lesz kapható.
-
Jadro
veterán
Készíthetnétek videót a kivetített képről. (Ha lehetséges) Szívesen megnézném a minőségét. A másik érdekes adat az lenne hogy csak kivetítéssel mennyit bír. Persze hálózatra dugva gondolom mehet a mozi. El tudnám képzelni az esti videózást ágyban fekve és a plafonra vetítve.
-
JanFe
aktív tag
Huha, ez igen
-
f.begbie
tag
válasz
Quasi_modo #7 üzenetére
Ha meg 4 órás mozit nézel, akkor bedugod a konnektorba... Azért ez még nem a gáz kategória.
Nagyon jó kis cucc! Kicsit féltem is ettől az MWC-től, egyelőre jogosan!
A Wave szép ugyan, de nem dobtam hanyatt magam tőle. A bada egy kicsit elsietett dolognak tűnik nekem.
De azt meg sajnos tudomásul kell venni, hogy ez a tudás (projektor) nem fér bele 10,9mm-be... -
amanoba
őstag
kicsit kapkodva készültek a képek vagy csak nekem tűnik úgy?
amúgy meg:
frankó telefon!
-
Norbi21
senior tag
Lehet át kellene pártolnom a nagyobbik koreai márkához
-
<NewL>
addikt
ez már döfi
-
bope87
aktív tag
Ez így nagyon jól hangzik. Talán azért mert nem durung a telefon a projektortól.
Samu előretör -
geri|
aktív tag
Kiváncsi lennék a kivetített képre! De attól függetlenül bámulatos dolog és nem olyan haszontalan marhaság mint az SE átlátszó kijelzője...
-
brumesz
aktív tag
Hmm, érdekes. Ha sötét szobában használható a projektor képe, már nagyon rossz nem lehet. És nem is től vastag a cucc
-
Straw
senior tag
válasz
Quasi_modo #7 üzenetére
Ez igaz de ha már hasznélod akkor nyilván nem 3-4 percre, legalább is én akkor használnám ha prezentációt tartok, nyilván nem helyettesítheti a nagyokat, de kb 10 emberig simán jó lehet.
-
GALARDO
addikt
Mázlisták!
Már várom a következő telefonom árát.
-
Ricardo
titán
Ez brutálisan hangzik.
A samsung ismét megadta az alaphangot.
A projektor fogyasztása nem számít ha a készenléti, vagy a beszélgetési időről van szó.
Azért arra kíváncsi vagyok hogy folyamatos kivetítéssel mennyit megy el egy töltéssel. -
BloodyEddie
őstag
Néha tényleg hasznos lehet
-
plus44
veterán
Azt hiszem megyek AS mellé Samu drukkernek.
-
Kickass
őstag
ez már inkább innováció mint holmi átlátszó kijelzők
-
Móci
addikt
Nem semmi készülék, nagyon megnézném élőben!
-
EczkE
veterán
A dizájn annyira nem tetszik, de elég erős ajánlat.
A projektor nem kéne nekem. -
HardSanyeee
őstag
Igazán belerakhatták volna, a Wave külsejébe, úgy még jobb lenne, de Így se gyenge
-
hemaka
nagyúr
Érdekes telefon. Bár az a készenléti idő eléggé sántít.
Elgépelések: Androdi, elevileg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged