- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dogog
csendes tag
Hello mindenkinek! Nekem eddig nagyon bevált a samsung m7600 beat dj a formája és a tudása is megfelelő számomra! Előtte egy SE w995-öm volt jó kis készülék volt az is de nekem annyira nem jön be a Sony Ericsson. Nem ócsárolni akarom mert azért nem lom teleonokat gyárt de ízlések és pofonok szerint működök ez a kérdés hogy kinek mi jön be. A samsung formája teljesen bejött és viszonylag az érintő képernyője is jól működik persze nem annyira profi meg gyors mint egy iPhone. A hangzása nem rossz viszont a fülhallgató bemenete nem a szabvány hanem kisebb méretet kapott és ez már annyira nem volt megnyerő de a füles másik végébe be lehet dugni normál szabványú fülest is. Nekem bevált eddig a telefon. Persze vannak hibái mivel azt a telefont nem találták ki ami mindent tudjon és jó árban adják! Ezt a samsungot sikerült akciósan megvennem 1 év gyártói garanciával gyári kártyafüggetlenül összes tartozékával! Ajánlom mindenkinek akinek bejönnek az ilyen különleges formájú telefonok!
üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- One mobilszolgáltatások
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest