- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEFTHORSE1
őstag
Nekem elhiheted, ezeknek a samuknak jó a hangjuk, simán be lehet vállalni, de ha a hangerőt nem nézzük akkor a SE hangzása verhetetlen, főleg ha a kézi hangszinszabályzót az igényeinknek megfelelően beállitjuk, az oriási külömbség a vezérlésnél jelentkezik, mint ahogy fentebb írtam
-
f.begbie
tag
Ennyi erővel akkor az SE Music Dj programját is lehet fikázni orrba-szájba és még kb 125 programot, featuret meg úgy mindent.. Nyilván parasztvakítás, nyilván semmi köze az igazi Dj dolgokhoz, ez is egy hangzatos szolgáltatás, ami kb arra jó, hogy az ember elüssön vele egy fél órát mikor várakozik. A forma nekem sem tetszik, a szoft lassúnak tűnik (bár ez még bőven változhat), de egyébként elég korrekt kis zenekütyü és szerintem simán felveszi a versenyt bármelyik walkmannel. Ha a kiadásig pofozgatják még egy picit és az ára sem lesz elszállva, nem lesz rossz vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest