- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
elit_hun
őstag
Érdekes, de szvsz ennek is kell 3-4 év, hogy kiforjon mint a mobilos kamerák
-
joey04
titán
Nekem is felesleges, de ugye olyan ember is van aki pl kamera vagy zenei funkciók alapján választ készüléket, pedig sok embernek azok a feleslegesek. Malory példái kiválóak.
-
Malory
tag
a másik, kínai csoda topcjában már leírtam, hogy miért is tartom innovatívnak a projektort
én pedig ezt tartom
-
bepe79
addikt
válasz
Shockwave12 #6 üzenetére
Igen, nemsokára jön az iProjector 1.0
-
válasz
TheDragon007 #5 üzenetére
Azért írtam,h "szerintem"!...és tartom
-
TheDragon007
senior tag
Sztem semmi sem felesleges egy mobilban - ha minden elektroniai eszközt magadnál tudnál tartani egy mobil méretű valamiben (akár mobiltelefonnnak csúfolják, akár nem), az azt eredményezi, hogy szinte bármilyen tevékenységet el tudsz végezni szinte bárhol - miniatürizálás. A lényeg, hogy ne merüljön le ez a készülék percek alatt (mert akkor használhatatlan). Nem bánom, ha mikrosütőt is implementálnak a telefonomba (mert a mikrosütő jó dolog), csak ettől függetlenül még működjön a telefon funkció relatíve hosszú ideig.
Projektoros telóval igazán könnyű "vetíteni", tulajdonképpen bárhol mozizhatsz.
-
copin
őstag
Ahogy a projektoros teló tesztelőjének, nekem se világos miért jó ez. Projektornak fapados és gyenge. Pár embert elszórakoztat egy videóval, de ez akkor lesz vicces, amikor pont a vége előtt 10 perccel merül le a telefon. Sebaj, majd kiderül mennyire életképes a dolog. Remélem azért ismerik a .ppt fájlokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest