- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
elit_hun
őstag
Érdekes, de szvsz ennek is kell 3-4 év, hogy kiforjon mint a mobilos kamerák
-
joey04
titán
Nekem is felesleges, de ugye olyan ember is van aki pl kamera vagy zenei funkciók alapján választ készüléket, pedig sok embernek azok a feleslegesek. Malory példái kiválóak.
-
Malory
tag
a másik, kínai csoda topcjában már leírtam, hogy miért is tartom innovatívnak a projektort
én pedig ezt tartom
-
bepe79
addikt
válasz
Shockwave12 #6 üzenetére
Igen, nemsokára jön az iProjector 1.0
-
papi77
addikt
válasz
TheDragon007 #5 üzenetére
Azért írtam,h "szerintem"!...és tartom
-
TheDragon007
senior tag
Sztem semmi sem felesleges egy mobilban - ha minden elektroniai eszközt magadnál tudnál tartani egy mobil méretű valamiben (akár mobiltelefonnnak csúfolják, akár nem), az azt eredményezi, hogy szinte bármilyen tevékenységet el tudsz végezni szinte bárhol - miniatürizálás. A lényeg, hogy ne merüljön le ez a készülék percek alatt (mert akkor használhatatlan). Nem bánom, ha mikrosütőt is implementálnak a telefonomba (mert a mikrosütő jó dolog), csak ettől függetlenül még működjön a telefon funkció relatíve hosszú ideig.
Projektoros telóval igazán könnyű "vetíteni", tulajdonképpen bárhol mozizhatsz.
-
copin
őstag
Ahogy a projektoros teló tesztelőjének, nekem se világos miért jó ez. Projektornak fapados és gyenge. Pár embert elszórakoztat egy videóval, de ez akkor lesz vicces, amikor pont a vége előtt 10 perccel merül le a telefon. Sebaj, majd kiderül mennyire életképes a dolog. Remélem azért ismerik a .ppt fájlokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest