- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
iknight
senior tag
Szerintem széles körben nem lesz sikeres. Pl bejött a BT-s gps vevő, miért legyen másik jobb egybe, mert minek legyenek külön és beletették...Mnapság kisebb egy gps+wifi+gsm kombós gép, mint 2 éve egy sima telefonos pda. Ottvan pl a nokia e71 gps,wifi,qwerty minden benne van ami kell, és nem nagy egy cseppet sem. Ha pl az ember megy nyaralni akkor visz hozzá 5 féle kabátkát? Mert ha dobni kell egy emailt a családnak, vagy gps hogy ne tévedjenek el, persze a wifi is mert külföldön roamingal netezni nem olcsó... Szerintem halva születt ötlet, bár itt is meglesz a vásárló réteg, azokban akik egyedik és trendik akarnak lenni. Szerintem akinek qwertys teló kell, annka mindig kell hisz azért van qwertys telefonja, hogy bármikor tudjon emailezni stbstb vele. Személy szerint nekem pont azért van okos telóm, mert nemtudom hogy épp milyen helyzetben mire van szükségem, volt olyna hogy pl bulizni mentünk egy másik városba, és elkeveredtünk, és jó volt hogy volt. A kombó készülékeknél pont az a lényeg, hogy minden esetben kéznél van a szükséges funkció, ennek fényében ha most 5 féle kabátkát magammal viszek akkor 5 telefont cipelek magammal gyakorlatilag, ha meg nem viszek kabátkákat, akkor meg semmi értelme a telónak. Egyedül talán a túrázóknak jó, van a normál telefonjuk, vesz rá egy adott esetben, viz, por álló tokot ha olyna helyen jár, és a hétköznapokban ne kelljen egy téglával járnia. Nemhiszem hogy világsiker lesz nálam biztos nem.
Egyébként ha nem csal az emlékezetem, annak idején a hp pda-khoz voltak ilyen kabátkás megoldások, pl gsm modul meg stbstb és az sem lett nagy siker.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OTP Bank topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Mikrotik routerek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest