Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Olyan semmilyen külsőre.
-
copin
őstag
Van pár "előzmény".
-
vehement69
senior tag
unalmas.
-
Csubakka_
tag
Egy TMC vevő azért szerintem még elfért volna benne, ha már a navigáció volt a fő cél. Vagy ebben már benne van?
-
Jadro
veterán
Nekem nem tetszik. Ez már túl puritán. Olyan semmilyen a külseje.
-
törölt tag
ez nagyrészt csak optimalizáció kérdése szerintem. bár attól függ mire használja az ember. a BB telefonok képernyője is 65k, mégis állítólag a legszebbek közé tartoznak a piacon. az Android G1 és G2 is 65k, pedig az már teljesen 21. század követelményeinek megfelelően készült.
-
Ricardo
titán
Nem lesz ez rossz. 65000 szín? Jól optimalizálva nem rossz de kicsit kevés lehet a mostani 16 millás amoledekhez képest
-
Határozottan tetszik.
Linuxot mindenkinek!
-
törölt tag
nem rossz, csak kicsit lassan jön. kár, hogy egyelőre nem bővíthatő, mert amúgy tetszene a gondolat, hogy ismét linuxos mobilom legyen
-
Uchimata
tag
Bár ekkora panelhez illett volna egy kicsivel nagyobb felbontás, azért nem hangzik rosszul. Meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest