Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
elit_hun
őstag
Haveromnak ilyenje van: [link]
Nagyon állat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rapyd
csendes tag
Valaki betudná linkelni nekem a cikkben említett kérdőjeles kockát?! Előre is köszönöm
-
Lenry
félisten
WiFi erősségmérős póló ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

-
Konflikt
addikt
Rendben van a cikk, de mért pont most?
Az oldal évek óta létezik, és eléggé ismert is (sztem). -
Igen, latom, hogy oda van besorolva, de vegigolvasva meg szintiszta reklamszoveg: egy komplett piaci szegmens kapcsan egyetlen cegrol szol (mas, hasonlo korben mozgo cegeket nem emlitve) es arrol is csak csupa szepet es jot ir (pedig a TG leginkabb tularazott kinai vackokat arul, az aramuteses tankhoz meg volt szerencsem eloben is: katalogusban jo mokanak nez ki, a gyakorlati elvezeti erteke meg a nullahoz kozelit (vagy inkabb attol tavolodik, negativ iranyba)).
-
Ez most iras vagy reklam?...
-
anulu
félisten
aranyos, de póló szinten úgytudom a jinx.com régebbi

-
Wolverine
félisten
És messze nem ők az egyetlen ilyesmiben utazó cég, bár a kínálatuk szélesebb, mint a megszokott...
(lásd pl. J!NX) -
Winner_hun
félisten
-
v.tom
őstag
Ez tetszik. Hogy miért nem jutott nekem először az eszembe? 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB, RTX 4060(8GB) IPS 60Hz
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.