- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Íme az új Android Auto!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Én is egy 14-es Latitude-ot használok, ez még egy Sandy i3, de van itt Ivy i5-ös M-es procival!! is.
Azt kell mondjam, hogy amilyen masszív, jól összerakott minőségi és használható gépek voltak, tényleg annyira kezd ilyen apróságokon elvérezni a történet.
Ami pozitívum:
- Szerintem akssiban nem gyengék a régiek. Az új 15W-osak sem lehetnek azok annyira.
- Cpu-ban az M-es i5 nagyon bika. De általános célra a régi i3 is jó.
- TN panelje szerintem a kategóriában nem rossz, 14"-ra nekem az 1366-tal sincs bajom. 2-3 éve meg pláne nem volt.DE! Halad az idő.
Amit felírtál a listából valóban van 1-2 visszalépés:
- Pl. a retesz a régi gépeken még megvan.
- A kurzor normális méretű.
És van rengeteg stagnálás:
- Az egyik a panel, ami 2-3 éve még elment, ma már - ennyi pénzért - tényleg lehetne jobbat villantani. FHD felesleges, de 1600x900 beleférne.
- Csati elrendezés valóban nem túl jó.
- mSATA hiánya szintén nem volt fájó évekkel ezelőtt, ma már ciki szerintem.Összességében - és fontos hozzátenni, mert ez a mérce: ilyen áron - szerintem elhaladt az idő. Volt egy jó konstrukció, de sehova nem lépnek előre évek alatt sem. Ma már ezekből az apróságokból kapni jobbat. Akár egy otthoni notebooknál is átlag kategóriában. Persze ez nem az otthoni kategória, de épp ezért különösen bosszantó. A minőség maradt (vagy az is kicsit csökkent, lásd műanyag fedlap, retesz, stb...) és közben a filléres apróságokban sincs semmi előrelépés.
Sőt, hw oldalon ehhez még hozzávenném a 15W-os U Haswellek elterjedésével a cpu oldali visszalépést is. Most a Broadwell talán jobb energiahatékonyságban hoz annyit, hogy a 15W U-s gép újra ugyanolyan bika lehet, mint a régi M-esek. És persze így jobb akkuidő is várható. Az egyetlen igazi fejlődés, de ezt sem a Dellnek köszönhetjük és ezt is egy visszalépés után sikerült hozni.
Szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest