- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
meghalt mindkét IPTV távirányítója. Vandával kb 5 percet visakodtam, mire rájöttem, ha nem mondok neki semmit, akkor "leosztja magát nullával" és inkább kapcsol egy ügyintézőhöz, aki kb 1 perc alatt elmondta, hogy hogyan tudom kicseréltetni.
jelen formában nem több ez, mint egy idegesítő chatbot. valamint piszok jó lenne, ha valami mágikus szám pötyögéssel át lehetne ugrani ezt a bohóckodást, és kapcsolna egy helpdesk-eshez.
-
anulu
félisten
ha már élesben be van vezetve, akkor elvárom, hogy ne az artikulációmon múljon, hogy megérti-e, amit akarok, vagy 5x-i elmondás után valami tök mást ért belőle. volt "Vandához" szerencsém. köszi, ezerszer inkább az IVR.
tudom, nem könnyű ilyen rendszert összerakni, de addig legyen opt-in, aki szívni akar vele, meg artikulálósdit játszani, az megtehesse. aki viszont ügyet intézni, annak maradjon a telefonos menü.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged