- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Igen, majd rájöttek hogy teljesen ki lehet hagyni a tápot a szellőzési körből ha alulra szerelik és raknak rá egy porszűrőt. Régen még volt értelme a langyos levegőt a táp ventijével ki lehetett mozgatni a házból, de ma már - főleg a gpu-k - akkora fogyasztás/hőtermelést tudnak ami nem biztos hogy egészséges egy tápnak, vagy egyszerűen megreked a levegő.
Végülis ennél a gépháznál is megoldható, ha fejre állítod. Rondább nem lesz tőle az biztos
-
-Skylake-
addikt
"...konszolidált mennyiséget találhatunk a kuckó gyomrában, ha fókuszpontunkat végigvándoroltatjuk az akrilüveg oldalpanel láttatta panorámán..."
-
Amazonas
senior tag
Igazi Walmart-feeling... Jó alapanyag lesz egy Tesco Value config-hoz. Már csak egy világosszürke papírvékony lemezburkolatos Great Wall táp kell bele, aztán hadd szóljon...
-
Piftuka
veterán
"3,5 kg"...
Eszembe jut a jó kis, 10+ kg-os DTK házam...
-
Nem olyan rossz ez ennyiért, de azt a frány 80mm-es ventit minek kellett erőltetni
-
vottokar
senior tag
Miből vannak ezek,ekkora súllyal? Épp most néztem, az ezeréves H700B-m 13kg üresen. Mondjuk amíg rég vizeztem, nem is igazán mertem-tudtam megmozdítani. A nagy súly előnye, hogy legalább nem tudják tologatni rángatni a kölkeim most sem...
Na meg még én is rá merek ülni, nem rogy össze...
-
Akula
őstag
Az az alsó szűrő egy óra alatt lesz tele porral, utána meg már alig szív onnan. A HP workstation duál CPU-s gépeinél már tíz évvel ezelőtt is meg tudták oldani légterelő panelekkel, hogy a levegő az előlaptól a RAM-on kereszül CPU-t érintve a hátsó rendszerventivel hagyja el a házat, a táp külön úton kap levegőt és a merevlemezeknek is van egy bypass. Én ilyen légterelőkre költnék RGB LEDek helyett.
-
SunyaMacs
aktív tag
Jézus, felső táp ilyen áron 2018-ban? 2008-at írunk?
Így felejtős. De legalább világít és RGB-s. -
Dr. Akula
félisten
A múlt stílusjegyeit én is felfedeztem rajta, ez még abból az időből való, amikor nem ismerték az 5.25" bővítőhelyet.
-
törölt tag
Szeretem a felső tápot, alapból csinál egy kis szellőzést.
De a többi ezen a házon, háááát. -
prabhu
senior tag
Felső táp? Az nagyon tuti, főleg 16 ropiért.
-
Tetszik a letisztult dizájn, és az elrendezés, viszont ránézésre és súlyra eléggé trágya anyagminőséget vizionálok, szóval passzolom.
-
zolee5016
őstag
Hát hogymondjam...
újszülött súly,újszülött méret,ergo felsírás garantált....
(pedig a felső táphelyes elképzelés,kicsit okosabban megoldva,takarólemez pl,még valami pozitív érzést kiválthattak volna...)
A kinézet szubjektív,de ha az üveg súlyát is levesszük marad valami egyáltalán??
6,5x nehezebbek a házaim...üresen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest