- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
oke, pedig mar remenykedtem, hogy valakit talalok akinek ment multigpu+multimonitor komboval
imadtam a hangulatat (harom kijelzon a Far Cry 2hoz hasonloan eszmeletlen elmeny volt), de azt hiszem a vegen kilottem a CFet, lehuztam a post processt (a szeles FoV miatt nekem ugy tunt az felelos a mikroakadasert) es fixaltam 30fpsre. ugy csak haromorankent kellett ujrainditani amikor teleszemetelte a 2GB Vramot
. 3GBvel is megvolt ez a problema? (pl eltuno/bekekulo texturak egy ido utan, aztan osszeomlo program) Mert ugy viszont lenne ertelme ennek a 6gigas R9nek.
aztan a blood dragonnal nem volt erom szivni, szoval 1080pben vittem vegig kilott CFfel. amiatt is fura volt, mert az FC2 meg ment rendesen. sot annak meg kellett 5 ora kienni a memoriat, bar visszaemlekezve a korai tesztekre, valszeg 512mb nem volt eleg neki
.
meg kb a Rage volt amellett, amivel nem birtam mit kezdeni.
ill meg belegondolva volt a Metro2033, de annal meg volt valami irdatlan bottleneck a rendszerben (lehet az i5-760
).
-
proci985
MODERÁTOR
hm, oke, ez kb egybevag a sajat tapasztalatokkal. 7850ekkel remekul skalazodott a cry3, viszont 5760x1080@very highon 0AAval is volt vagy 15-20 fpsem. tehat tippre nalad se lehetett sokkal tobb olyan 40-50nel. sajnos medium fole nem lehetett menni az en kartyaimmal, bar mas kerdes, hogy 1080p@ultra es 5760@medium kozul szerintem az utobbi volt a jobb, nem is kevessel.
masik kerdes: Far Cry 3 nem mikroakadt nalad? az volt az a jatek, amivel egyszeruen nem tudtam mit kezdeni.
-
proci985
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN 3080Ti
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest