- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
LackoMester #29 üzenetére
Szerintem úgy értette, hogy a GTX 680 jobban teljesített (ott ahol neki ez fontos) a HD 7970 ellenében, és ezért, minek aprózzuk el a dolgokat alapon vett egy GTX 690-t.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
A teszt nagyon frankó, azonban egy kis apróság: A CHL8228 összesen 8 fázist kezel, a kártya hátoldaláról készített fényképen jól kivehető, hogy összesen 7 driver IC található, valamint a tekercsek áramérzékelése is kettesével történik (összesen hét párban). Az bizony jobb helyeken nem több, mint 7 fázis, nem mintha ez a kártya értékéből levonna, mert bőven elegendő az is. A referencián a GPU csak öt fázist kapott. Később egyébként írjátok is, hogy a VTX kártyája 7 fázisos (6 GPU - 1 RAM), és ugyanúgy a CHL8228 kezeli.
A maradék két fázis meg a VRAM áramát adja, a referencia egy fázisával szemben, habár nem vagyok biztos benne, hogy az két külön fázis, de előlegezzük meg a bizalmat. (Nem volt még alkalmam szétszedni HD 7970 Lightninget.)
(#2) Agyzuzo: Adnak (elvileg) hozzá mini-DP ---> HDMI átalakítót, ha jól tudom, a referenciához nekem adtak. A cikk a VTX esetén írja is, de az MSI esetén nem, amit furcsállok.
Közben megnéztem: DVI ---> HDMI átalakítót adnak hozzá: [link], ha lejjebb görgetsz, láthatod.HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest