Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyajeno
csendes tag
Én kb 1 hónapja vettem ilyen masinát.
Elég bajba voltam a vásárlás előtt, hogy mégis milyen gépet kellene vennem, szívem a Toshibához vagy a Lenovohoz húzott volna, de valahogy nem voltak túl bizalomgerjesztőek a 150ezer alatti kategóriás gépeik.
Szempontom volt hogy a videokari rovására is, de normálisabb processzor legyen benne, és minimum DDR3-as memória (időtállóság). Továbbá hogy tartalmazzon numerikus billentyűzet szekciót.Én 4GB DDR3-al, 500as WD vinyóval vettem (így kevésbé idegesítő az alján a garimatrica) 145.000.- forintért. Szerintem ennyiért egész korrekt, bár nem hibátlan készülék.
Egyenlőre semmilyen probléma nemvolt vele, tényleg viccesen hűvős, viszont a kijelzőjének a megvilágítása hagy kívánni valót, komolyabb grafikai munkára emiatt csak külső monitorral használható. Viszont LED-es kijelző, és az egyenetlenségét leszámítva nincs rossz képe!
Ami számomra fő negatívum, az az, hogy az akksit kivéve (desktopszerű üzemeltetésben ), megbillenhet, mivel az egyik gumitalpa az akkura került, viszont szerencsére ez a pont a gép fő tömegével ellentétes sarokban van, így komolyabb erőhatásra billen csak ki egy picit az egyensúlyából, normál használat mellett nem.
Okos dolog viszont a mágneszáras fedele!
Összességében egyáltalán nem bántam meg a vásárlást. 2 év magyar gari, és remélhető időtállóság. Minőségi kinézet és érzet, nem kell vele szégyenkezni. Számomra kellemes csalódás!
[ Szerkesztve ]
PhenomII X3 720@X4 3500MHz; Gigabyte MA770T-UD3P AM3, 4*1GB Geil Ultra 1600MHz DDR3, Gigabyte GF9600GT 512, WD 1TB Caviar Green + Seagate 750GB, SB X-Fi platinum; Corsair CX400W; Logitech x230
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Apple Magic Mouse 2 - garancia
- Laptop töltők, Dell, HP, Asus, Acer, Lenovo, gyári és utángyártott
- Laptop kijelzők, Hibátlan és értékcsökkent kijelzők
- Laptop alkatészek Acer, Asus, Dell, Fujitsu Siemens, HP, MSI, Lenovo, Samsung, Toshiba
- 66.000 ft -tól TOP ÁR. Részletfizetés - Bankmentes & Kamatmentes!.Lenovo LOQ 15IRH8 STORM GREY
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest