- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Netfone
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A karcsúság ára
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
Én se értem, mivel jobbak ezek egy netbooknál. Egyrészt hogy gépelsz rajta? Ha a képernyő fekszik az asztalon, akkor semmit nem látsz. Ha viszont függőlegesen van, mint a netbook kihajtva, akkor a kezedet a levegőben kell tartani. Lehet így gépelni? Előre kell ütni az ujjadat, nem lefele.
Az pedig hab a tortán, hogy a touch pad vagy az egér sokkal kisebb mozdulatot igényel, mint a teljes kijelzőn történő tapicskolás. Vajon nem fárasztó egy nagy kijelző teljes területén a kezünket mozgatni? A touchpaden enyhén szólva kisebb felület van, itt meg mondjuk a start-tól az X-ig hatalmas kézmozdulatokat kell megtenni. Ez egy telefonnál nem probléma, de itt szerintem nagyon is az.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hamarosan piacra kerülhet a CES alkalmával kiállított MSI internettábla.
- Mobil flották
- Parkside szerszám kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mesterséges intelligencia topik
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest