Új hozzászólás Aktív témák
-
divergens
tag
Ez egy olyan lehetőség amit nem igazán hagyhatok ki, mivel teljesen ingyen tudok hozzájutni..És mivel egy adott összegbe bele kellet férnem, meg adott volt a választék...és nem lehetet csak újjat, meg hivatalosan..Két laptop azt hiszem meg felesleges. Szóval azért kíváncsi vagyok az Asusra mit tudd..Majd egyszer vissza térek az thinkpadra..Vagy:
Megyek itt az egyetem folyosóján, egy tip-top kis csaj egy zsír új thinkpad-al..na mondom ilyen barátnő kéne
Egyébként nekem is ram adta meg magát, bevittem a modult..5 perc múlva kezembe nyomtak egy másikat..Ennyi!
-
JoeYi
őstag
nemtudom, nekem msi -m van, de sejthetően nem rabszolgamunkával tudnak ilyen alacsony árat nyomni, hanem bizonyos gyártás közbeni dolgok elhagyásával. Legalábbis szerintem.
No meg egyszer eltévedtem egy szakszerviz honlapjára, akik toplistát csináltak abból, hogy milyen típusból mennyi járt náluk, és hát...
-
divergens
tag
Én használtan szereztem be anno a gépet! Kb. 165Huf vagy 155huf( nem emlékszem) volt 1év garival!Dilemában voltam, otthon eröltették, hogy újjat vegyünk pl.: fuji, stb. talán már ennyiért kaptam is volna..Első szempont a támogatás..Akkor olyan helyzetben voltam, hogy külföldre utaztam, diploma írás itthon..szóval kellet a masina...És nem csalódtam, (már leírtam t topikban) ilyen, gyors garival még nem találkoztam.
Most lehetőségem van egy ASUS F5R-AP233-ra ingyen lecserélni..(ma érkezik, majd egy minitesztet lehet összedobok) Kicsit tartok a váltástól..Ez ibm "egyszerű" masina..de nekem annyira a szívemhez nőt..komolyan..már, hiányzik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest