- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Eddig eljutottam én is
"Kezeli a hívásokat a telefonról zenelejátszást, a navi hangját. ( halkít zene amikor a navi beszél )"
A minőség meg változó. Sajnos rendszere válogatja, meg telefonja.
Mobilnet, GPS, Telefonálás, Sinkronizáció, zene, kékfog, dual sim.
Rendesen szét tudja ütni a minőséget, és igen hulámzó. Attól meg teljesen el tudtak szállni, mikor az indított hívás közbe bejövő hívás lett a vége
Egy bizonyos forgalom mennyiség és adatátvitelnél eddig nekem mind szét akadt.
Mindezt vodás előfizetéssel. -
csongi
veterán
Napiszinten hasznalok gyari kihangositot. Hasznaltam mindent, fulest, szivargyujtost...stb. Amit lehetett kiprobaltam. A gyari rendszer elonye, kezeli a radiot. De a hangminoseg fugg a telefontol, az atviteltol...stb.
Mashogyan uzemel Pesten, Videken. Ha mar utolagos kihangositas, akkor fules kekfoggal, a tobbi kinlodas volt szamomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest