Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
joey04
titán
válasz
D4rkAv3ng3r #7 üzenetére
Miért nem lett csak egyszerűen Firefox a neve?
igazad van, jobb lett volna. -
Falconmaster
tag
válasz
D4rkAv3ng3r #7 üzenetére
A fennec egy sivatagi rókafaj neve. Szerintem jó hogy nem lett firefox, persze ez csak magánvélemény...
Ez mindenesetre nagyon jól hangzik. Év végén készültem beruházni egy E72-be, de ez az N900 nagyon ütős lesz, érzem hogy el fogok gyengülniPedig sosem egy hiányzott full érintőképernyős mobil...
Viszont ha valami hasonlót kihoznának S60 alá - na az lenne egy boldog nap az S60 tulajok életében! (tudom, álmodozzak csak...)
-
D4rkAv3ng3r
senior tag
Miért nem lett csak egyszerűen Firefox a neve? Opera is meghagyta az asztali böngészője nevét. Ez a Fennec-nek úgysincs jelentése (?). Ja de blueMerle kutyájának neve.
-
blueMerle
veterán
Tőlem is mindig kérdezik hogy mi a kutyád neve FERENC? Mondom FENNEC...és akkor jön a kérdés hogy az meg mi....erre mindig annyit mondok: és a Bodri, az meg mi?
Mégsem jöhetek az egyszeri parasztnéniek azzal hogy egy mobil böngésző régebbi kódneve, melyet később visszavontak, majd újból elővették az N900-as Nokia kapcsán.Bár a szomszéd lova Zoli, a 2 kutya Jenő és Társa
valamint az utca végén is van egy Bandi nevü jószág. Na de off vége, örüljünk a bővíthető, teljes Flash támogatottságot élvező Fennec böngészőnek.
-
Womb
senior tag
Isti bizi úgy olvastam, hogy Mozilla Ferenc, Maemo Linuxra.
Mintha egy komolyzenei darabot vezetett volna fel Andante.
Oké, du. megyek orvoshoz.... -
blueMerle
veterán
elmennek a fenebe talalgatnak ossze vissza. nem arrol volt szo hogy a fennec csak egy kodnev lesz? a vegleges valtozat meg mozilla. ennek tudataban az uj kutyam elneveztem fennecnek
mert tetszett. erre kiderul valoban lesz ilyen...kicsitsem fognak kockanak nezni aaaa
-
Konflikt
addikt
hoppa, meg az addonok is mennek rajt
nagyon kellett a nokianak az N900. vegre lesz egy igazan toppos touch mobiljuk, amivel mar tenyleg felvehetik a versenyt bmivel/bkivel
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Cooler Master Master Fan MF120 RGB Duo-Ring (Hibás+Hiányos) INGYEN FOXPOST
- Thinkpad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- P1 Gen4 16" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest