Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Szerintem a bemutatót követően - eddigi tapasztalatok alapján - ~1 hónapra be is kerülhet szolgáltatói kínálatba.
Kíváncsi leszek rá.

-
törölt tag
Háát, ezek közül az S3-ra hasonlít a legkevésbé, az arányai és a sziluettje is ettől üt el a leginkább. Szerencsére, mert az S3-ról tényleg egy szappantartó jut az eszembe.

Az edge mellé téve viszont tényleg olyan semmilyen a sima S7, de alighanem ez is közrejátszott, amiért ezt választottam. Én nem akarok hivalkodó telefont.

-
zeroo5ux
aktív tag
arról van valakinek információja hogy végül lesz 6gb ramos változat? (pl: 32gb 4gb ram / 64gb 6gb ram)
-
zsoltti
senior tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Jah, ez lenne az ésszerü, a gagíiphonokból ugyis annyi variáció van a samsungnál a lényeges telefonokból meg csak 1??? Sőt multkor (note5) 0variáció jutott Európába!
soksor nem értem ezt az üzletpolitikát.
gondolom az s6.s6e.nél azért vették mert újdonság az edget az s6e+ -t meg azé mert nem volt note!!!! , s7 s7e meg azért mert sokkal nagyobb akku volt benne, ezek alapján kiderült a statisztika hogy az edget jobban viszik mert mindenkinek az jobban tetszik. pfff -
holozis_HUN
addikt
válasz
DiamondBack
üzenetére
Nem értem ebből miért nincs 2 verzió. Note 7 és Note 7 Edge.
-
Silenzio
addikt
válasz
üzenetére
Nem torz az.
Jó, nem az ívelt kijelző a világ legnagyobb találmánya - hanem a vízálló S-Pen - de az S7E legalább nem szappantartó. A sima S7 nekem borzasztó unalmas, a telefonoknak általában nem a seggét bámulom, előlről meg kiköpött S3 a gombbal, az arányaival - csak a káva vékonyabb. -
enginev3.0
félisten
válasz
Balint1408
üzenetére
270-280 körül
-
Balint1408
aktív tag
Szép, szép, de mennyit fognak kérni érte?
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Igen, képen tényleg nagyon jól néz ki, de majd élőben is szemügyre veszem, úgy dől el igazán, hogy milyen.
(#29) Silenzio:
Erős napfényben azért így is nagyon tükröződik az S7 kijelzője. A magas fényerő miatt szépen olvasható marad, de amikor sorozatot néztem rajta és ablak mellett ültem, akkor a sötétebb részeknél nagyon zavart a tükröződés. Konkrétan láttam benne a saját fejem.

-
Silenzio
addikt
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Mint mondottam, a Samsung telefonok általában jóval kevésbé fénylenek be, mint a Sony-k.

-
törölt tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Nem ismerem a Z5-öt, de köszi, ha járok a városban, megnézem majd!
A tükörfényes kijelzőjű monitorok, tévék engem is zavarnak.

-
Silenzio
addikt
válasz
moleculez
üzenetére
Ez nem igaz, a valóság elég távol áll az általad felvázolttól. Elmondom, mik vannak fent gyárilag:
- Office (akinek ez baj, azon jót mosolygok)
- Start (interaktív záróképernyő)
- Samsung Gear
- Game Launcher (baromi hasznos, ha valaha is játszol)
- S Voice
- S Health
- S Szervező
- Galaxy Apps
- Telekom cuccok (6 darab, ez nem a Samsung hibája)
- Evernote (szintén baromi hasznos)
- Magazine kezdőképernyőNamármost, ez a korábbi 20-as-30-as nagyságrendű bloatware-hez képest kurta kevés.
A három napja nem használt appokat freezeli a rendszer. Frissülhetnek, de nem futnak. A háttérben sem. Erről rendszeres értesítést küld.
És mindegyik letiltható. Ilyenkor uninstallálásra kerül, a fw-en tárolódik, onnan kerül újra telepítésre, ha kell. A Start és a Magazine kikapcsolható. Emlékeim szerint gyárilag off mindkettő. Ergo ez az egész bloatware-dolog teljesen értelmét vesztette, még pofázni is kár róla. (Én is csak azért írtam ezt le, hogy ne kelljen rá több szót fecsérelni.)
A berheléssel kapcsolatos nézeteiddel egyetértek, de mint mondottam, nincs rá szükség. A Samsung felnőtt (a feladathoz).
oliverhr: ld. ezt a hozzászólást.
holozis_HUN: Z5-öt még nem szorongattam, de a Z2-höz és a Z3-hoz képest az S7 Edge ezerszer "mattabb", már nem azért.
A lezárt kijelző is alig tükröződik, míg az ex-Z2-mmel meg tudtam borotválkozni. -
holozis_HUN
addikt
válasz
üzenetére
Matt üveg a legjobb. Nézd meg az Xperia Z5-öt. Meseszép. Nem szedi az ujjlenyomatot és nem is csúszik annyira. Erős matt hátlap kellene a Samunak is, talán az S8. Azzal nem lenne semmi baj. Én venni fogok hamarosan matt házlapot a Z3-ra, úgy szebb lesz

Kijelzőbe is jöhetne a matt, monitoroknál bevált eddig, nem értem, mobilban miért nincs? Jobb lenne napfényben... Meg a karcok sem látszódnának annyira. Nem nagyon matt, csak egy picikét.
-
Ákkk
addikt
Edge kijelző miatt nem lesz note7 em.
-
törölt tag
A fém nekem is tetszik, de a vezeték nélküli töltés azzal felejtős sajnos. Egyébként amit az üvegről írtál, hogy kényes, az a fémre is igaz. Nagyon tud karcolódni, illetve a széleken kopni is.
Nekem a jó minőségű műanyaggal sem lenne bajom, de azt a nép úgy tűnik, "leszavazta". Szerencsére bőven van választék.

-
törölt tag
Közben már a Spigen oldalán rendelhetőek a tokok is...
-
Fejvadi
nagyúr
Nekem a sík kijelző praktikusabb és jobban is tetszik. Persze ez csak ízlés kérdése. Az S6-S7 EDGE is volt a kezemben, de zavart a lekerekítés. Lehet csak szokni kell.
-
Tamás34
senior tag
válasz
üzenetére
Azért, mert elől is ( ami érthető, ezzel semmi gond nincs ) meg hátul is tiszta maszat, teljes egészében, ez engem idegesít, tokot meg telefonra nem teszek, mert az már rondítja! Én a matt hátlapú ( műanyag, fém ) telefonokat szeretem, de mindenkinek más a fontos, ezzel semmi gond nincs! Na meg az ára! Jelenleg Honor 7-et használok, természetesen ég és föld a két telefon, de nem cserélném le Note vagy Galaxy telefonra!
-
törölt tag
Ha nem lenne vízálló, akkor az lenne a baj, most, hogy az lesz, már vicces, meg minek kell... Szar lehet, hogy nincs mibe belekötni, pedig egy Samsungról van szó. Eddig úgy néz ki, hogy megint a Note lesz a világ legjobb telefonja, kérdés, hogy a bemutató után is ez lesz-e elmondható róla.
(#11) Tamás34: "új lenyomatot", "borsós ára"... Végem.

-
törölt tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Vannak rájuk jó kis szilikon tokok, az igaz. Nekem speciel ezek nem tetszenek, én csak egy kihúzós tokba teszem a telefont, amikor viszem valahová. Eddig nem volt gondom a hátlappal, igaz, az utcán, tömegben nem is igazán zsonglőrködöm a telefonnal.

-
moleculez
veterán
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Na ezaz, a másik meg, hogy kinőttem abból, hogy a telefont berheljem. Használni akarom, a negyed millás telefont, nem szerelni. Vettem egy Huaweit, kivettem a dobozból, teszi a dolgát, minden igenyemet kielégíti, semmi bloatware.
-
törölt tag
Nem értem, hogy ez miért akkora gond. A telefonok eleje is gyűjti az ujjlenyomatokat és kényes, mégsem zavarja az embereket, pedig azt a hátlappal ellentétben rendszeresen látják is.
Az üveg hátlapnak az a fő hátránya szerintem, hogy csúszik. A legszívesebben talán egy cserélhető, bőrrel borított hátlapot látnék a telefonokon. (Azt hiszem, az LG G4 ilyen.)
-
-
Tamás34
senior tag
Összességébe szép telefon meg bivaly erős, de az üveghátlap ami iszonyatosan gyűjti az új lenyomatot és kényes, meg a szélein lekerekített kijelző, na meg a borsós ára miatt sem Note sem Galaxy telefonom nem lesz az tuti!
-
greyslay
aktív tag
,,egyre inkább bizonyos: az augusztus 2-án bemutatkozó okostelefon valóban ívelt kijelzővel érkezik."
Volt már olyan hogy egy ilyen kijelentés nem vált be ?

-
Silenzio
addikt
Szerintem nem. Az S6-családnál így volt, az S7-nél nem. Másfél hete használom az S7Edge-emet, és nem találkoztam még természetellenes becsillanással. Azzal viszont igen, hogy nem érzékeli a széleken a lenyomást, csak másik kézzel. Elég para. Más tekintetben pazar. Kétnapos az üzemidő, szélsebes a rendszer, elegáns (nem olyan ízléstelen, mint régen), T-s a mobil, mégis alig volt bloatware. A legjobb telefonom eddig, pedig imádtam mind az 5 ifonomat meg a kb. 25 egyéb androidos és vennyócas mobilomat is (zömmel). Óriási tapasztalatom van, és ez a best eddig mindenben. A Lumia 1020 azért valahogy szívmelengetőbb volt. Csak telefonnak nem volt az igazi.
Más. Mindig is víz alatti S-Penre vágytam!
Azért ez a Note 7 is gyönyörű. -
EndR
tag
Valaki elmagyarázza a gyakorlati hasznát az S Pen víz alatti használatának...?!

Szvsz semmi más csak egy plusz marketing feature, hogy legyen valamiért elkérni a horror árat...
-
zsolt501
nagyúr
A lekerekített (ívelt) kijelző engem nagyon zavar, jól néz ki de a képminőségre negatívan hat, néztem EDGE készülékeket, és ott engem nagyon zavart a kép minősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ha S7-em lenne tuti vennék a hátára egy matt fóliát. Z3-ra is fogok.b2r lehet valamivel meg kellene mattítanom a hátlapot 

A lezárt kijelző is alig tükröződik, míg az ex-Z2-mmel meg tudtam borotválkozni.

Azért ez a Note 7 is gyönyörű.